Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Zdechovský, je hezké, že se snažíte v tomto případě pomáhat, není hezké jak si z toho pomáhání pilně děláte reklamu. Čemu právě vaše účast v té věci už prokazatelně pomohla? Myslíte, že když tam kromě vás, Macha a vašich asistentů bude dalších deset (euro)poslanců, vyzní znalecké posudky příznivěji a soud, který jediný může rozhodnout, rozhodne pod vašim dohledem jinak? Mimochodem, přispěl jste aspoň dotyčné mamince ze svého europoslaneckého platu na advokáty?

Jestli se chcete v této oblasti trvaleji angažovat, držím vám palce. Nemusíte přitom jezdit až do Norska. V Česku jsou obdobných případů, kdy se matka několik let domáhá vrácení dítěte a bojuje s nepříznivými znaleckými posudky, desítky. Pokud se v nich už angažujete a jen z vrozené skromnosti to tajíte, pak se omlouvám za sarkasmus.

0 2
možnosti
Foto

prosím čtěte!! už několik hodin pátrám na netu ohledně počtu dětí, umístěných u nás v ústavní péči a v péči pěstounů.

přišla jsem na divnou věc:

- každý rok je do našich dětských domovů (dívala jsem se jen na DD, nepočítala jsem diagnostické ústavy apod.)  přijato zhruba 800-1.000 dětí, z toho jich je ročně zhruba kolem stovky vybráno do pěstounské péče

- v roce 2011 bylo v pěstounské péči cca 10.200 dětí

- v roce 2012 bylo v pěstounské péči cca 10.500 dětí

- v roce 2013 bylo v pěstounské péči již přes 15.000 dětí!!!!!!!

KDE SE TY DĚTI VZALY? Z ústavů to nebylo, protože tam ubývají stále po stejném počtu, tedy cca 100 dětí ročně.

- ZAVÁDÍ SEM SNAD NĚKDO NORSKÉ METODY????????

nebo se mýlím a dívám se do špatných tabulek, něco jsem špatně pochopila nebo jak?

0 0
možnosti
Foto

musím doplnit - samozřejmě ty počty dětí nejsou za každý rok nově umístěné, jsou to postupné součty.

čili ke dni 31.12.2011 se nacházelo 10.200 dětí u pěstounů včetně všech předešlých dětí z předešlých let

- v roce 2012 se jejich počet navýšil o 300

- v roce 2013 se jejich počet navýšil skokově o 4.500 dětí

0 0
možnosti
Foto

není to ani lenost ani neschopnost paní ministrně. Je to naopak neobyčejná schopnost razit fuministická moudra bez ohledu na voliče, neobyčejná drzost s jakou nám to říká do očí, jelikož zde nejde o neschopnost, nýbrž o zlý úmysl.Rv

Pokud té ... paní .. dáme příležitost, zavede to bez mrknutí oka i u nás. Dětské skupiny také zrušili i přes výrazný odpor veřenosti a veškeré euroregulativní nesmysly budou feministky v jejím okolí vzápětí bryskně zavádět. Apeluji na všechny voliče, včetně zarytých socialistů, aby si uvědomili, co je to za verbež a kam to směřuje.

5 0
možnosti
Foto

M12i35l51a92n 41K73a78s92l

23. 1. 2015 14:30

"Norská strana nicméně tvrdí, že k odebrání chlapců byl důvod, což potvrzují i někteří čeští představitelé, kteří měli možnost seznámit se s obsahem spisu." Tolik Novinky.cz

0 4
možnosti
Foto

Tak ať předloží důkaz nebo hloupě nežvaní.8-o

3 0
možnosti
Foto

Marksová by měla rezignovat a klidně i bez omluvy, ideálně by měla vzít za ruku Šabatovu a mohly by spolu odejít někam do světa, třeba někam hodně daleko. Je neuvěřitelné, co tyhle dvě ženy dokáží vypustit z úst pro média.

Přístup norských úřadů je šílený, malým dětem roky bez matky už nikdy nikdo nevrátí a norské úřady nejspíš zajímá jen to, jak to ustát bez ztráty a jak zabránit tomu, aby se ozvali i další postižení rodiče. Bohužel paní Michaláková a především její děti doplácejí na to, že norské úřady budou mít problém couvnout, aby se nespustila lavina dalších požadavků na vrácení dětí. Hrozně smutný příklad toho, kam až může zajít přehnaná ochrana občanů ze strany státu.

A pokud jde o fyzické tresty, nejsem příznivcem fyzických trestů, ale věřím, že by děti raději držely několik facek než být roky bez vlastní matky. U nás doma se fyzicky netrestalo, přesto bych asi raději fyzické tresty než život u cizích bez rodičů. :-/

10 0
možnosti
Foto

jakákoliv regulativní ochrana EU skončí právě takto. Zkusme jen připomenout socialistické pokusy o ochraně spotřebitele... a kam to vede. Vepřové hody smíte uspořádat jen pro sebe, pozvat nesmíte ani souseda, zaplatíte pokutu, pokud vás  někdo udá. Vítejte v EU.

1 0
možnosti
Foto

Jsem velkým odpůrcem KDU-ČSL (jak často píši ve svých blozích, církevní preláty pokládám za byznysmeny s dušemi), ale Vás si pane Zdechovský vážím.

Šel jste totiž do rizika, že se nemusíte dozvědět pravdu ani z jedné strany.

Ale dal jste přednost lidskosti před nelidskou byrokracií.

I já jsem názoru, že lidé jako Kapitán či Marksová-Tominová nemají na svých místech co dělat a hájí nelidskou byrokracii, jejíž jsou součástí.

11 0
možnosti

Marksová při své omezenosti ani netuší, za co by se měla omlouvat, a tak bude podobně jako Šabatová a jiní podobní škodit dál a dál.

Naštěstí tady máme i mladé, inteligentní a slušné politiky jako je např. pan Zdechovský a pan Mach, kteří se nebojí pomáhat lidem v nouzi a bojovat se zlem a hloupostí.

Přál bych si, aby si konečně voliči všimli, kdo jedná ve prospěch českých občanů, a kdo naopak pouze škodí, a aby v příštích volbách dostali všichni to, co si zaslouží.

Držím Vám palce pane ZdechovskýR^

11 0
možnosti

Ministryně Marksová by se měla omluvit A rezignovat. Tak by měl spíše znít nadpis vašeho článku. Dávám vám za něj karmu.

18 0
možnosti

Přečetla jsem si článek, na který odkazoval pan Zdechovský v diskuzi dole. Jsem zděšená, z čeho dokázali udělat náznak sexuálního zneužívání. Náš nejmladší syn měl zúženou předkožku, naštěstí bylo zavčas pediatričkou zpozorováno a po prohlídce u urologa bylo doporučeno při každé koupeli předkožku přehrnovat, navíc byla místy přirostlá. Ještě k tomu špatně sestouplé varle. Když syn povyrostl, nutila jsem nḿanžela, aby tyto intimní záležitosti monitoroval. Naštěstí vše dobře dopadlo, syn je otcem dvou dětiček. Pokud by Michalákovi měli takový problém, tak ho nebudou chtít moc publikovat, to by je Barnevernet sežral, i soud možná. Co chcete v zemi, kde Adam/Anička/Barbora Škrlová byla u pěstounů v Norsku a nikdo nezjistil sexuální identitu? Copak se u nás nemusí dělat lékařská prohlídka při předání dítěte do jakéhokoliv zařízení, např. nemocnice, vstupní prohlídka do školky? Divné v tom Norsku.

11 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.