Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZW

Ono je to pro mě docela jednoduché - když si nějaká ženská vezme za ženu ženskou, nebo třeba kufr, je mi to vcelku putna, ať si dělají co chtějí, myslím si své, tedy samozřejmě pokud mě to nějak neomezuje. Což mě jako ženatého heterosexuála neomezuje, i když někdo tvrdí opak. Horší jsou zákony, které mě ale opravdu omezují, těch by si měl pan poslanec všímat. Jakpak pokračuje jeho tažení proti zákazu olověného střeliva - když sám nejprve tvrdil, že to je hoax, nic takového se v EU rozhodně nechystá a pak byl pod tlakem událostí nucen připustit, že to hoax není a sám byl vlastně podveden a zákaz bude? A takových věcí je mnohem víc, které se nás bezprostředně týkají, na rozdíl od nějakých svateb gayů a milovníků lustrů...

1 0
možnosti
Foto

Takové pomanželské dědické řízení po zesnulé Eiffelovce by muselo být ale obzvláště výživné a rozsáhlé. 8-o

0 0
možnosti
JK

Volby pro všechny by znamenaly možnost volit i pro žirafy a slony v zoo.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek, má smysl. Pokud se takové články budou objevovat, je naděje, že společnost jednou neskončí v blázinci jenom proto, že nikdo nebude vědět, co jsme vlastně zač,

1 0
možnosti
JF

J62i56ř79í 41F85o55g41e37l

24. 5. 2021 8:39

Je hezké, že už raději píšete jen jakoby ironicky.

Proč však neironicky nevystoupíte v Bruselu a neřeknete nahlas tam, že 50 pohlaví je nesmysl stejně jako různé stupně stejnopohlavních manželství? Vždyť je to i názor vaší strany.

Psát to, byť ironicky, sem, je mlácením prázdné slámy.

4 0
možnosti
MK

Protože apelovat na zdravej rozum není v současné Bruseli a v té, tzv. vyspělé Západní Evropě, žádané.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.