Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ani jsem si nevšimla, že už to nedávají. Viděli jsme díl s Ivanou Christovou a ten byl skvělý.R^

1 0
možnosti
Foto

To je pravda. To jsem se úplně válel smíchy ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JD

asi jsem měl smůlu, že jsem viděl zrovna těch 5 minut, co se nepovedly. tvrzení bylo tak absurdní,že považovat je za pravdivé by mohl jen někdo s mentální retardací, následoval křečovitý a děsně strojený smích slečny Pogodové střihlý tak blbě, že to vypadalo jako z jinýho pořadu. Tak jsem to zase přepnul

1 0
možnosti
Foto

Každý pořad se nevyvede. Například některé pořady Krause se také nevyvedly - například vzpomínám na pořad s bavičem Suchánkem, který působil trapně a do toho se smálo publikum. Nebylo čemu. Ale člověk se na pořad musí koukat globálně. Celkově Kraus a jeho pořady jsou velmi dobré a osobně se na ně rád kouknu. R^

0 0
možnosti

Souhlasím, že takový pořad patří zpět na ČT1. Není příliš dlouhý a únavný. Je to osvěžující přestávka mezi jinými pořady. Je to dramaturgicky velmi podobný pořad jako dlouho vysílaný známý pořad " Věřte nevěřte ". Divák si může zvažovat všechny indicie - zda je to pravdivý příběh nebo výrok, Karma R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jak jste napsal. Je to oddechovka - krátká neúnavná, svižná. V tom programu perfektně seděla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.