Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve čtvrtek sledujte na ČT 1 "Máte slovo" a vytvořme si obrázek jak jsme na tom.

0 0
možnosti

Je to jeden obrovský nesmysl, kde si autoři nedokáží domyslet následky. Pokud z nějakého důvodu budou mít jiný procentuální podíl preference na tuzemské produkty, bude muset prodejce buď zásadně zdražit zahraniční produkty, nebo je úplně vyřadit z nabídky, aby splnil zákonem daný procentuální podíl.

Pokud třeba u nás nastane vlivem sucha velký propad produkce např. ovoce a zeleniny, nebude se moci tento výpadek nahradit dovozem, ale dovoz se ještě o to více bude muset snížit, aby byl dodržen celkový procentuální podíl.

To opravdu u toho nikdo nepoužil hlavu?

6 1
možnosti

Trefnou hlášku jsem slyšel včera: "Mozek není obočí, .... nemáš, nenamaluješ". Nesnažte se to vysvětlit v klubu SPD a KSČM.

2 1
možnosti

Zasloužená karma. R^:-)Kvóty na potraviny jsou nesmyslné a způsobily by akorát jejich nedostatek na českém trhu.

3 1
možnosti

Proto bude EU i nadále dvojnásobně dotovat zemědělství starých členských států EU oproti těm novým.

:-P:-P:-P

1 2
možnosti

Tyto kvóty mohl schvalit jen chorý mozek

3 1
možnosti

Tyto kvóty mohl schvalit

0 0
možnosti

Pan Tomáš Zdechovský by se měl už konečně zaměřit na podstatu problému - a to je srovnání dotační politiky a výše dotací starých a nových členských států. ( Nebo jejich úplné zrušení v celé EU ). Bylo to přislíbeno už na rok 2013 - a stále nic - to je takový krásný názorný příklad práce poslanců EU ( tedy i pana Zdechovského ) a členů EK.

Místo toho aby pracoval na odstranění této diskriminace nových členských států EU, tak raději vymýšlí další antibabišovskou kampaň.

:-P:-P:-P

3 4
možnosti
Foto

zjistěte si něco o mojí práci v kontrolním výboru ;)

0 0
možnosti

A jak to myslel pan Jurečka, když tu myšlenku vypustil v roce 2014 do světa?

Byť si myslím, že tu blbost vrátí senát, nebo shoří na EU, není v tom záměr vylepšit situaci a obraty našich živnostníků? Ti budou, či spíše by mohli prodávat sortiment bez omezení a zákazníci by mohli začít nakupovat u nich cokoliv, nač mají chuť a těm velkým by zákonitě klesl zisk, který stejně nekončí v ČR?

2 3
možnosti

Tuhle blbost tady tapetujete už pár dní. Jurečka v roce 2014 mluvil o zlepšení potravinové soběstačnosti přímou podporou prvovýroby a ne o žádných hloupých kvótách. A taky o přebalování zahraničních výrobků českými producenty. Kvóty jsou z dílny SPD, ČSSD a Anofertu, tak se to nesnažte házet na jiné. Obvyklá Burešovská taktika8-o

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozhovor-s-pristim-ministrem-zemedelstvi-marianem-jureckou.A140115_163715_domaci_kop

5 1
možnosti

vyždyť my nejsme soběstační ani v tak tradiční komoditě, jako jsou brambory. tohle je prostě nápad chorých mozků, kteří nepamatují, že maso bylo u řezníka ve čtvrtek a jinak prázdný háky

4 3
možnosti

a mlíko byla jen obarvená voda...

1 1
možnosti

Co takhle zakázat dovoz ropy? Přeci ji těžíme na jižní Moravě...

Schválně, jak by se to promítlo na ceně benzínu a nafty takový to zákaz...

Zajímavé, že u jídla nám odborníci z akademického trustu SPD tvrdí, že potraviny ještě zlevní a budou kvalitnější...

2 1
možnosti
Foto

Váš kolega, Mudr. Ivan David na svém facebooku popsal, co k přijetí tohoto (skutečně problematického, protože fakticky neuskutečnitelného a nepřezkoumatelného zákona) vedlo. Že byste to probrali nejdříve mezi sebou, a zkusili přimět EU k odstranění nerovných podmínek pro zemědělce, které jsou primární příčinou vzniku tohoto zákona, než o tom začnete psát traktáty?

3 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.