Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

Škoda, že jste se nepřenesl přes osobní averzi.

Skvěle napsáno, jen nadpis mohl znít malinko jinak. co třeba ,,Když menšina šikanuje většinu,pane premiére! ´´

0 0
možnosti
JN

Však už svého času ministrovi pro lidská práva Kocábovi nabízeli, aby žil mezi těmito "utlačovynými". Dodnes se tento pán neobtěžoval vysvětlit proč tuto skvělou nabídku odmítl. Nevíte to někdo?

2 0
možnosti
Foto

Protože by zjistil, že svět není černobílý. 8-o

0 0
možnosti
MS

Pan Sobotka by mohl soudruhu eurokomisaři doporučit, aby se to té obce nastěhoval. Odtud pak může udílet své eurohraběcí rady.

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Jen si myslím, že bysme potřebovali na odpovědných místech lidi s gulema (tedy takové, kterým je jedno, co si uvědomuje nebo neuvědomuje nějaký Nils Mužniekis). A aby se tam takoví dostali, je potřeba co nejdřív vyjít do ulic - každý minimálně s vidlema!

2 0
možnosti
MK

R^R^R^ karma

Stejný pohled jsem nedávno již popsal.

1 0
možnosti
Foto

Díky, prosím, dejte sem odkaz.

0 0
možnosti
MP

Až se do vlády dostanou radikálové jako na Ukrajině, pak se bude soudruh Zaorálek a Sobotka divit. Stačí, že podporují ukrajinské fašisty. Jak to bude pokračovat dál? Rasismus, který tu byl v nepatrné míře, se nutně musí rozmnožit do extrémní velikosti. Pak bude na záchranu pozdě. Je to několik stran, které mají v programu řešení cikánské otázky. Je škoda, že tyto strany chce volit jen málo lidí. Jde o 3-5 stran, které samozřejmě nebudu jmenovat. Pokud by byly v parlamentu, věřím, že problém by se konečně začal řešit. Politici, kteří tam jsou, v žádném případě nejsou ochotni tento problém řešit. Kdy konečně pochopíte, že politikům nejde vůbec o naše zájmy?

1 1
možnosti
Foto

Já bych všechny do jednoho pytle neházel. Jsou lepší a horší politici.

1 1
možnosti
Foto

Vazne myslite ze Sobotka tohle bude cist? Ja vim, je to vsecko pravda, ale Sobotka neobetuje svoji karieru ani za vykriky obcanu. Spis vyjde s nejakou politicky nesmyslnou poznamkou, jako ze, "musime se zamyslet hloubeji nad problematikou romske otazky a snazit se poucit obcany, kteri proti Romum vystupuji o nespravnosti jejich postoje. V soucasne dobe musime posilit prevychovu vetsiny, i tech, kteri byly trdicne utlacovani a pomijeni, a zaradit je co nejdrive do spolecnosti, ktera ma pravo, jako celek zit v pokoji a miru. Vlada se timto problemem bude zabyvat na pristich sezenich a verim ze vyjde s adekvatnim navrhem, ktery zacne konecne resit nas problem."

Tak a to, co jsem napsal, zni dobre, ale vubec to nerika nic. Jen kecy a to prohlasi Sobotka, aby si neublizil, protoze je loutka EU a chce tou loutkou byt, nebot za to ma klid ke sve funkci premiera. Jde spat s klidem, ze rekl neco prevratneho a odrocil a odlakal od sebe lupu, ktera by se na nej zamerila, kdyby souhlasil s vetsinou a odsoudil mensinu. A to udela kazdy politik, jen Okamura uz se netaji s nazorem, nebot kocka je venku z pytle, tak rika co chteji lide slyset. Jeho vsak najednou vsichni povazuji za pitomce, takze zde vidite jak dopadne ten, ktery souhlasi s vetsinou a ne s mensinou. Je to vse postavene na hlavu.

9 0
možnosti
Foto

Bude to mít určitě v monitoringu;-)

0 0
možnosti

A nejsou to jen Strýčkovice, takových vesnic a obcí kde se lidé bojí nepříspůsobivých je v Česku více. Žďánice, Hrochůnv Týnec, Lipová, Březová, Horní Suchá. Stačí si v GOOGLE napsat, lidé v obcích se bojí romů a najdete tady desítky odkazů kde maji lidé obavy a strach z nepříspůsobivých. Myslíte že to politiky kteří jsou obklopení ochrankou zajímá? Občas ještě něco kdáknou na jejich ochranu, nic víc.

17 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.