Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48i32ř11í 62R97o34d

12. 7. 2015 19:46

Je to přesně tak, blahopřejiR^

0 0
možnosti
LC

Nu, pokud už Řecko nedokáže své dluhy splatit, neměli by jej věřitelé rozparcelovat a v podstatě zabavit?

1 0
možnosti
SS

Zasnu, na co vsechno je pedagog volneho casu odbornik.

Uz i ekonomie. Wow.

1 3
možnosti
PK

Trochu mne děsí, že člověk s takovými názory nás zastupuje v EP. Základní rozdíl mezi touto pohádkou a realitou Řecka je v tom, že Řecko není jedna fyzická osoba, ale konají za něj volení zástupci a tím pádem  ostatní konstrukt je zcela mimo...

2 3
možnosti
JR

J42i93ř96í 93R75o86d

12. 7. 2015 19:47

O to je to horší!!

1 0
možnosti
Foto

M86a63r45t23i60n 87Š59i59k

7. 7. 2015 17:24

Moc krásný příběh. Škoda, že už v základu je postavený špatně. Tsipras s Varufakisem za drtivě rozhodující část zadlužení nemohou. Můžete jim maximálně vyčítat, jak a na jaké vlnce se svezli k moci. Ale to by byla úplně jiná pohádka, než jste se nám tu rozhodl vyprávět.

2 5
možnosti
JR

J38a11r22a 18R41a26n89k

7. 7. 2015 21:13

Tak Obama take nemuze za to, co Bush nekde v tramtarii zacal;-)

2 1
možnosti
LM

Trošičku zapomínáte na spoustu podstatných "detailů", ale to tak většinou bývá, že?

Co chcete, nechat pochcípat občany Řecka hladem? 

To, že to rozházel jejich stát, je asi fakt. Jistě budou názory, že si za to můžou sami, protože si je zvolili. Ale na druhou stranu, ti věřitelé si za to sami nemohou? Půjčují tam za účelem zisků z úroků, tak musí také nést riziko. Výnosy miliardářů, kteří si mohou z ČNB vzít prachy takřka za nulový úrok a pak nakoupit dluhopisy s mnoha procentním zhodnocením má být dle Vás zajištěn živobytím běžného občana?

Také je nutno sdělit, že takto dopadli hlavně kvůli vstupu do Eurozóny, kde nemají co dělat. Ti, co dodávali podklady EU, stejně jako ti, co je tam zpracovávali, jistě berou násobky toho, co běžní občané, o informacích ani nemluvě. Tam je odpovědnost kde???

Takže, přestaňte to prosím zjednodušovat, není to černobílé!!!

4 7
možnosti
PC

Řešením je sypat do té díry další peníze? To asi ne, že? Když už je teď nad slunce jasné, že z každého EURa co tam nasypete, nedostanete nazpět nic. Naopak - každé EURo způsobí další propad společnosti i ekonomiky.

Takže co?

Hladem by Řekové nepomřeli, to by EU nedovolila. Jen by žili na poněkud nižší životní úrovní. To se ale nesmí, přece. Vězňové ve vězení a dlouholetí pobírači sociálních dávek mají také právo na kulturu...

2 0
možnosti
KV

A co na to vas exekutor ? ;-)

2 0
možnosti
MD

už jsem se pokusil takto umořit půjčku ,ale neprošlo to,chtěl jsem 70 % dolů,no nic zaplatím,

6 0
možnosti
JT

Tazke co se tyce penez, tak na tom Rekove nebudou zrovna nejlip. Ale maji prijemne klima, peknou zemi, umi se bavit. Porad mi z toho vychazi, ze jsou na tom mnohokrat lip nez studeni Nemci.

1 4
možnosti
Foto

Náhodou, Německo je nádherné

2 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.