Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Proč by soudci neporušovali zákony a nedělali špatné rozsudky, když jsou neodvolatelní?!?!!

2 0
možnosti
PD

Zdravím, bloggere.

Myslím, že jste na omylu. To, co David Rath předvádí, je klasické vrtění psem. Snaží se ze všech sil odvést pozornost od skutkové podstaty toho, co spáchal, k emotivnímu popisu svého "utrpení".

Je to právě skutečnost, že chceme po soudcích atd., aby se zabývali "emocemi", co prodlužuje soudní konání do nekonečna.

1. Na odposlechu mluvíš o krásných kulaťoučkých žlutých milášcích, načež tě chytneme se 7 miliony cash schovanými v krabici od vína.

2. Z odposlechů vyplývá, že jste dlouhodobě konspirovali, kdo komu kolik za jakou zakázku dá bokem.

3. Ergo, jsi zkorumpovaný a narušoval jsi hospodářskou soutěž --> nazdar, jdeš do basy. Takhle to mělo probíhat a mohlo být po Rathovi po pár měsících nezbytných na vypořádání se s obstrukcemi.

5 2
možnosti
LC

......  ad) 1,2,3,.......to by mu to skutečně museli jednoznačně dokázat , a ono i s těmi důkazy to není tak jednoznačné..........:-P:-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4369x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.