Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Posuzovat na dálku a podle bulvárních mediálních podkladů situaco onoho studenta vůbec nebudu.

Ale mnohem horší je váš názor vyslovovaný za jasné mysli v přítomném dni. Prosazujete myšlenku, že jsou jen dvě pohlaví. Na závěr článku však uvádíte, že abnormalitu nelze považovat za normální. Tedy existují více než dvě pohlaví, jen nejsou z vašeho hlediska normální. Nejsou normální v jakém smyslu. Pozbývají jeho nositelé občanských práv, snižuje to jejich inteligenci, jsou nějak méně lidmi nebo co? Chápu, že je to třeba diskvalifikuje pro sňatek v katolickém ritu. A kontrolní otázka. Jakého pohlaví je sám Bůh? ;-D

0 0
možnosti
MP

Pane Hornere, znal jsem jednoho schizofrenika ( absolovent mat-fyz ), který ve stabilizovaném stavu dělal dělnickou profesi. Pak v atace nemoci udělal chybu, která firmu stála velkou pokutu a musel z místa odejít. Toho člověka mám rád, pomáhal jsem mu, nikdy neřekl o něm zlé slovíčko. Ale jeho chování není považováno za normální. Běda, kdyby se k němu tak přistupovalo a on mohl páchat další škody.

A pokud znáte Otče náš , neklaďte stupidní otázky, Vy teologu :-)

3 0
možnosti
ZH

Po vaší nadávce jsem se zhroutil a nejsem schopen odpovědi, snad jen otázky. Je vámi popisovaný jedinec méně člověkem? Má jistě disfunkce a není to vhodný spolupracovník, a co tedy: vyvraždit?

0 1
možnosti
Foto

O jaké nadávce to píšete? Myslíte tím „Pane Hornere“, nebo „Vy teologu“?;-D

5 0
možnosti
MP

Buďte tak laskavý a nepropagujte násilí tím, že je neodůvodněně podsouváte jiným přispěvatelům ( zde tedy mně ). Dotyčný pobírá invalidní důchod a doufám, že se mu dostává dostatečné podpory od terapeutů, rodičů, křesťanů ( dotyčný chodil do církve právě proto, že zde našel lidské přijetí ).

Další debatu, pro výše zmíněný argumentační faul, nepovedu. Nebudu si kazit Velký Pátek.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, rád bych našel nějakou nosnou myšlenku, o které bych mohl vést přátelskou diskusi, ale nevydím ji. To, jaké pohlaví je Bůh, je většině lidí upřímně jedno. Jinak christiantoday nebo foxnews rozhodně bulvár nejsou ;-D

2 0
možnosti
ZH

Marnost nad marnost, vidím. Ono by se mělo ještě vrátit jaksi do školy a nesedět tak předčasně v EP. Ale co naplat, je to vaše volba. Vnitřní zavilá hrubost tzv. křesťanů se potvrzuje dnes a denně. Nechám vás do budoucna na pokoji, protože z hlediska reformy myšlení jste beznadějný případ.

0 5
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale fakt na osobní invektivy nereaguji.:-/

0 0
možnosti
SS

Tak mozna ale jste mohl zareagovat na tu strasnou hrubku, ktera je od europoslance neomluvitelna.

0 0
možnosti
TB

Ukažte mi laskavě nositele třetího nebo sedmadvacátého pohlaví.

1 0
možnosti