Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský, nebylo by dobré v duchu těch nejlepších českých parlamentních tradic zřídit k případu v Europarlamentu vyšetřovací komisi?

0 0
možnosti

Souhlas a karma.

Zajímalo by mě, zda budete v případě dalšáho neúspěchu u Norského soudu a dalšího nezájmu šikanujícího Bavernetu požadovat v PS, aby na dětem byla poskytnuta diplomatická ochrana.

Opravdu si neumím představit beznaděj matky proti libovůli Bavernetu a stydím se, že ČR se za své občany neumí rezolutně postavit téměř 4 roky ( čest Vám a pár ostatním ) Podle mě to je hlavní úloha státu, stačí se podívat co máme v pasu.....

4 0
možnosti

Ke kauze je naprosto chybně přistupováno jak ze strany rodiny tak i českého státu jako ke sporu o odebrání dětí. Kauza by vyžadovala řešení u norských soudů, byla by finančně nákladná a výsledky mohou být dlouhodobě problematické. Na straně norska přitom vystupuje Barnevern, společnost s pravděpodobně pochybnou vlastnickou strukturou. Ano podle některých zdrojů (mnou neprověřených) jde o soukromou společnost s nadnárodní vlastnickou strukturou. (Citace:"Nyní je prakticky celý systém obchodování s dětmi v Norsku pod kontrolou britského fondu Argan Capital." - zdroj: zadejte do vyhledavače následující frázi:"trh s dětmi v norsku kontrolují soukromé britské společnosti".

Naopak řešení kauzy jako spor o protiprávní zadržování občanů ČR a EU na území cizího státu, a žádost o jejich neprodlené vydání k českému soudu by byla krátká, náklady nízké a efektivita jednoznačná.

3 0
možnosti

Souhlasím s Vámi v jednom se, ale mýlíte medializace a politický tlak není poslední možností, já bych si své děti vzal zpátky ;-€ a třebas i násilím.

0 0
možnosti

jen do nich, mezinárodní ostuda, medializace, stopování dalších případů, neustálé pruzení je jediná zbraň která nakonec asi zbude....?EU

0 0
možnosti

Možná by nebylo od věci srovnat Anderse Breivika s dětmi paní Michalákové

0 0
možnosti

Podle mého názoru by se jména zrůd neměla používat, stačilo by "norská zrůda" z roku ???. Proto nechápu, jak ČT má pořád v názvech pořadů jména dalších historických zrůd  a jak jedno nakladatelství řeklo, že je to dobrá značka.

0 2
možnosti

J86a20n 29R89á16ž

3. 2. 2015 18:40

Máte opravdu podivný náhled na to, co by se mělo a co by se nemělo používat.

Jména, jak říkáte zrůd, se stala symboly  zrůdností, které prováděly nebo za ně nesly odpovědnost, takže je nesmyslem  se jich bát.

Hitler se např. žádné masové vraždy  osobně nezúčastnil, pravými zrůdami byli essesáci, ale jméno Hitlera  slovo Hitlerismus se vžilo jako zastřešující označení všech zrůdností, které provázely druhou válku.

Stejně tak jméno Brievik se dřív nebo později stane symbolizujícím označením nesmyslného vraždění vycházejícího z vlastní frustrace kdekoliv, kde se podobné zvěrstvo bude opakovat.

0 0
možnosti

Díky, a hlavně se o tom šiřte v Bruseli !  Ať ti příšerní stoupenci Politické Korektnosti, multikulti a podobných nesmyslů vidí, kam to vede. Proboha, nechť už se konečně vrátíme ke zdravému rozumu a logice... a pudu sebezáchovy !

Cituji - Nestavme ideály nad skutečnost, abstraktní myšlenku nad živého člověka. Všechny významné průšvihy posledního nejméně dvousetletí byly výsledkem snah uskutečnit vznešený ideál, na všední skutečnost se neohlížeje.

Nesnáším Pachatele Dobra, natož ty, kteří se toho naučí zneužívat...

11 0
možnosti

M12a28r28e16k 81H92a43s

28. 1. 2015 17:53

Tak když se mluví o Breivikovi, tak by mohlo padnout i to, ze o něj měl BV, resp. sociálka, péči od jeho čtyř let.

3 0
možnosti

Proč "fungující" norské úřady včas neodebraly nefunkční rodině psychopata a masového vraha Breivika? - http://www.blisty.cz/art/76213.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.