Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je fakt, že hra je hodně "surová". je ale třeba si uvědomit, že doba - situace, o které pojednává, nemůže mít reálie jakkoliv "sluníčkové", humánní atd. Hra je o šílené době, o šílené situaci, vzpomeňme jen, jak se chovali třeba lidé po skončení II: Světové války, jak u nich, kteří zažili hrůzy té války neměl život druhého valnou cenu. A teď si uvědomme, jaké situaci čelí postavy hry... Tam opravdu není místo na hraní si na lidumily. Je to samozřejmě jen hra, ale domnívám se, že kdyby v reálu došlo k podobné katastrofě, že by se lidé chovali když ne stejně, jako postavy v hře, tak možná ještě hůře. Mnoho lidí vyčítá homosexuální orientaci Ellie, já za sebe to vnímám tak, že ona láska Ellie a té druhé žabky je v podstatě jedna z mála věcí, které v tom posapokalyptickém světě vyznívá jako "normální". Ještě jsem ji nedohrál, takže Váš odstavec o ukončení jsem přeskočil, ale za sebe můžu (zatím) říct, že The Last of US 2 moje očekávání splnila.

0 0
možnosti
Foto

Rozčilujou mě hry dělaný pouze na konzole. Naštěstí vznikl poslední dobou trend portu na PC – viz RDR 2, Death Stranding, Beyond: Two Souls atd. Třeba se dočkáme i tady.

Taky doufám, že jednou předělají na pc novou Alyx (H-L), až jim dost vydělají ty jejich 3D sety...

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 135x
Jmenuji se Jan Žďárský. Pocházím z Liberecka. Rád bych se ve svém blogu věnoval počítačovým hrám, které ve volném čase hraji.  

Nejčastěji se věnuji žánru MMORPG her, ale zájem mám také o RPG nebo MOBA hry.

Seznam rubrik