Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

10. 3. 2009 20:24
-

"Pohled selskym rozumem" - ja bych spis rekl vidlackym rozumem. Da se tomu nekde dat antikarma? Da se vubec znamkovat za hloupost? Nemam silu argumentovat a bylo by to zbytecne. Kdyz nekdo obhajuje nerespektovani rozhodnuti ustavniho soudu, pak je asi vsechno zbytecne. :-(

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

10. 3. 2009 20:27
Re: -

To nic Jacku, to nic. Třeba z toho vyrosteš :-)

0 0
možnosti
JM

Malicekk

10. 3. 2009 13:11
Poměrně vysoká

karma u tohoto článku svědčí o české stádnosti. Mocnář cosi zachrchle tam, kde mu to zákon neumožňuje a kdo tomuto chrchlání netleská a dokonce se dovolává  plnění zákonu od starého chrchly, je pokládán za dementa. Jinak řečeno se národ začíná rozdělovat na stádo tleskající chrlajícímu starci, který si myslí, že může cokoliv a ty druhé rozumné, kteří se dovolávají zákona a práva.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

10. 3. 2009 20:13
Re: Poměrně vysoká

Starý Chrchla... jak to říkáš panu Havlovi? ;-€

0 0
možnosti
VH

Stará kára

10. 3. 2009 12:03
Prý se říká, že vůl zůstane volem

Pan Langer se nedomáhá jmenování. On se domáhá rozhodnutí ve věci.

Jestli se soudí oprávněně rozhoduje soud. A ten rozhodl - soudil se oprávněně (jeho podání nebylo odmítnuto, není tedy pravda, že se soudil o věc, o kterou se soudit nemohl). A bylo soudem rozhodnuto v jeho prospěch - tj. že ve věci musí úředník (zde prezident) konat a své stanovisko řádně zdůvodnit. Konat (ne věc "vysedět").  Právoplatně rozhodnuto. Nechápu, že nějaký bloker popírá právoplatnost rozhodnutí soudu.  Je tak svým vlastním já nafouklej, nebo tak bl ... ehm málo inteligentní?

V prvním případě bych i pochopil, že prezidentu fandí - svůj k svému.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

10. 3. 2009 12:36
Re: Prý se říká, že vůl zůstane volem

Nechci se vyjadřovat takto expresivně , ale sama funkce presidenta v demokracii znamená a obnáší , že svoje rozhodnutí vysvětlí. V tomto směru mu to soud uložil zcela oprávněně.

0 0
možnosti
M-OCY

madqwert - obet cenzury ydnes

10. 3. 2009 11:40
prezident soudce jmenovat musi

ustava mu to jasne uklada ;-D

PS: to tvoje hloupe osocovani judr langera, ze vystudoval diky korupci, je jasny prohresek proti kodexu blogera :-©;-D

0 0
možnosti
C

cojanato

10. 3. 2009 11:32
Ptám se ! Není autorem ten "gumidos"?

Autor (obyčejný člověk ?), zdá se přemýšlí očima. Selský rozum jsem z jeho podání problému nezaznamenal.

Navíc úplně pomíjí, že sám pan president jaksi občas nectí nebo nedodržuje zákony a třeba i rozhodnutí soudu. Mladého JUDr.Langera (zdá se, že i nadějně odvážného) pokládá autor za nějakého cucáka a arogantního. Dokonce si dovolí u Langera vyslovit úvahy a spekulace o podezření, že Langerovi někdo diplom zaplatil, tedy že ho získal nečestně, nemluvě o dalších podezřeních (myšleno "očima" autora).

Podivný diskutér "gumidos" 8-ozase  označuje Langera za "mamlase" a "mladé ucho", které řve a vyskakuje, prý je košér, že mu "někdo plácne přes kušnu". Skutečně úroveň !! U gumidose též selský rozum absentuje, jako u autora článku. Jako by někdo byl "vygumovanej".

Tak, kdo je kdo ??????? ;-D

0 0
možnosti
BB

Beldor

10. 3. 2009 9:39
ceska blbost..

Cele ceske soudnictvi je jeden velky kocourkov.Na zapade jsou soudci vetsinou menovani v 45+ letech po dlouholete praxi.Maji v dispozici 2-3 "pomocniky" aby se mohli soustredit na ty dulezite veci okolo procesu. A u nas clovek vyleze ze skoly a ma byt soudce?vzdyt je to smesny... Kdyz si predstavim ze se nedejboze nekdy dostanu pred soud a bude predsedat nejaky 29ti lety mladik tak me asi klepne pepka:-/Rv

0 0
možnosti
D

Dr.R.

10. 3. 2009 9:52
Re: ceska blbost..

V tom máte pravdu, ovšem u nás je jeden specifický aspekt s Německem nesrovnatelný - u nás je člověk 45+ ještě stále ovlivněn minulým režimem, případně "loajalitou" vůči dnešním vládním činitelům. Naopak třeba takový mladý Cepl se do toho obul zcela podle mého názoru správně.

0 0
možnosti
G

gumidos

10. 3. 2009 9:28
Ten mamlas

co se domáhá jmenování soudní cestou se zatím domohl jen jednoho: tedy ničeho. V průběhu jeho domáhání už dosáhl věku, kdy by jmenován být mohl. Takže kdyby držel kušnu, nejspíš by již jmenován byl. Takhle nejspíš jmenován nebude do doby, co bude trvat volební období V.Klause. To je celý výsledek.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

10. 3. 2009 12:05
Re: Ten mamlas

Ano. Držme kušnu nad arogancí moci. Proč ne. Vždyť nás tomu 50 let učili. (A před tím celá staletí.)

0 0
možnosti
KS

MAY88

10. 3. 2009 9:14
chybí tam ještě jedno slovo,

Takže dohromady: pane prezidente děkujeme, odejděte....RvRv

0 0
možnosti

lubossula

10. 3. 2009 9:13
u nas jeste stale

plati zakony a to i pro pana prezidenta. Pravu budiz pricteno k nedobru, ze v pripade nedodrzeni zakona je prezident nepostizitelny. Takze pro vas antikarma za zvraceny vyklad zakona a panu prezidentovi vzkaz, ze v zemi, kde prezident nedodrzuje zakony se neni cemu divit, ze je nedodrzuje Franta z Dolni a Jindra z HorniRv8-o 

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Jsem obyčejný člověk a mám obyčejný názor.Politika by byla zábavnou a srozumitelnou,kdyby politici nezapomínali na dávku slušnosti,ale na straně druhé je to možná dobře že zapomínají,protože tím nám voličům ukazují svoji pravou tvář bez přetvářek!!

Seznam rubrik