Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bulmens

27. 1. 2010 9:03
Nechystáte se kandidovat v Chomutově?

Protože pokud ne, nemusím se letos obtěžovat k urně.

0 0
možnosti
M

marav

26. 1. 2010 16:24
Pane Novotný - máte špatně titulek článku

Správně by to mělo znít - Koho volit ? Žádnou stávající parlamentní stranu  !!!

0 0
možnosti
M

marav

26. 1. 2010 16:28
Re: Pane Novotný - máte špatně titulek článku

A ještě malý dodatek : nevolit je právo - ale špatné. Osobně bych byl pro volbu povinnou - třeba odměněnou snížením daňového základu o 1000 kč. Volit-totiž považuji za téměř občanskou povinnost každého, kdo se potom chce k dění ve státě vyjadřovat a nadávat.

0 0
možnosti
MK

Crab

26. 1. 2010 16:10
Trocha nesouhlasu

Autor si malinko protiřečí - v jednom článku varuje před komunisty, kteří získávají více voličů díky lidem, kteří jsou otrávení dnešní politikou, aby vzápětí nadával na všechny s tím, že ho do volební místnosti nikdo nedostane.

Zklamání politiky je v demokracii zřejmě bohužel normálním jevem. Plýtvá stát financemi? Jistě, najde se velké množství věcí, ve kterých peníze prostě bez nejmenšího účinku mizí. Takhle to ale ve státě bude vždycky, stát je prostě příliš složitý organismus na to, aby mohl fungovat efektivně a podle představ každého jednotlivce. A plýtvalo se vždy, jen za socialismu nebyly stovky nezávislých novinářů, aby o tom řekli světu, vše se tutlalo a tutlalo. Nebo máte snad jiný názor? A že není koho volit? Autor zřejmě nechce volit KSČM, je silně otráven ODS a ČSSD a menší strany považuje za pošuky...to je pak opravdu těžké. Osobně také nejsem nijak nadšen politickou situací a kulturou u nás, ale to "nejmenší zlo" si vždy dokážu vybrat bez nejmenších potíží.

0 0
možnosti
MK

Crab

26. 1. 2010 16:18
Nejít k volbám...

...to je logický tah pouze pokud jsou všechny strany stejné. A teď to nemyslím ve smyslu, že v každé straně je pár politiků hulvátů, pár politiků stupidních a pár zkorumpovatelných. Opravdu nevidíte vůbec žádný rozdíl v představách o fungování světa a vedení státu mezi KSČM, ČSSD, ODS, TOP09, SZ, KDU, VV, SPO??? Je vám například naprosto jedno, jestli budou vyšší daně a více přerozdělování nebo menší daně a větší individualita?? A jestli mi tady někdo napíše, že jeho jeden hlas stejně nic nezmění, tak ho asi nakopu někam ;-)

0 0
možnosti
A

AK-47

26. 1. 2010 15:54
Selský rozum.

Podle výše uvedeného bych viděl dvě základní věci, na kterých bychom mohli ušetřit. Za prvé přestat lít peníze do armády. Je to stejná černá díra, jako přeštědré sociální dávky nemakačenkům. Za druhé zrušit Senát. Na naší pidizemi bohatě stačí jedna maštal nadbohů. Pokud se toto nestane, nevěřím, že jsme v krizi, neboť v krizi se nevyhazují peníze oknem, ale hledají se úspory. Tím nemyslím úspory, které dopadnou na chudou a střední třídu, ale zaražení zbytečných výdajů.

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

26. 1. 2010 15:53
Bezva nápad!

Jenže je bohužel ještě strašně moc hlupáků, lenochů a závistivců, kteří skočí na socialistické sliby a zvolí ty lháře! Taky je hodně těch, kteří bohužel věří modrejm, že to tu spasej nebo se bojej těch socijálistů!O pošucích typu zelenejch, DS nebo TOP ani nemluvě! Takže KOHO????:-/

0 0
možnosti
DP

detour

26. 1. 2010 15:49
Škoda

Promiňte, ale nemá ten dluh být 1,2 bilionů? 1,2 miliardy za 20 let, vzhledem k rozhazovačnosti našich politiků, by nebylo tak špatných. Jinak mne děsí, jak mnozí vzhlížejí k "cestáři" Janotovi, který jen záplatuje díry na státním rozpočtu, jako ke spasiteli, bez ohledu na to, jaký bude důsledek těchto záplat za pár let.

0 0
možnosti
ZK

SID09

26. 1. 2010 15:41
Bohužel

na dobrém byznysu vydělají všichni. Pod taktovkou politiků však vydělává jen jedna strana ( zpravidla jen ta, co byla ve sněmovně a taky ta, co byla u vládnoucího koryta )

;-D!!;-O 

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

26. 1. 2010 15:41
nevolit neni reseni

to si asi moc lidi neuvedomuje, pokud nevolite VY, neznamena to, ze nezvoli jini lidi, nekoho koho nechcete. Je jednoho, koho budete volit, ale kdo nevoli je zbabelec! http://kram.blog.idnes.cz/c/120073/Nevolit-neni-volba-nevolit-je-zbabelost.html

0 0
možnosti
JK

gotzur

26. 1. 2010 15:35
Je to tak

souhlasR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Jsem obyčejný člověk a mám obyčejný názor.Politika by byla zábavnou a srozumitelnou,kdyby politici nezapomínali na dávku slušnosti,ale na straně druhé je to možná dobře že zapomínají,protože tím nám voličům ukazují svoji pravou tvář bez přetvářek!!

Seznam rubrik