Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J95a60r56a 14R69a40n76k

3. 1. 2016 1:59

Tady u mne zadne petardy nebyly a po vecernim koncerte jsem zajela k ceskym pratelum a pri kytarach a banju (sami stari trampove), jsme vstoupili do Noveho roku bez boleni hlavy druhy den:-)

0 0
možnosti
Foto

Sice také nejsem zrovna příznivcem kolektivních oslav, nicméně chápu, že někteří lidé slaví příchod nového roku. Přece jen je to jistá změna, něco končí a něco jiného začíná, to si oslavu zasluhuje. Vlastně je nemožné nalajnovat druhým, aby trávili určitý okamžik, jak vyhovuje Vám, protože se ozve nejméně tisíc dalších, kteří by to chtěli jinak. Současné společnosti asi nejvíc chybí tolerance. Užijme si toho, že každý můžeme trávit Silvestra po svém. Vám také nikdo nenakazuje, že nesmíte na výlet, ale musíte matlat doma chlebíčky.

2 3
možnosti
ZK

nikdo nikomu přece nechce nic lajnovat... ale ohňostroje jsou opravdu náš rozmar, nic víc nic míň... nebereme ohled na nikoho...tím myslím hlavně psi a jiná zvířata

0 0
možnosti

No jo, kdyby se všichni dívali na komiks a šli spát na Silvestra v jedenáct, to by byl svět nádhernej. Jenže by to pak bylo už trochu jako " Davové oslavy čehokoliv" a navíc, co když má někdo zfilmovaný komiks jako "vrcholy trapnosti a tuctové zábavy";-D

0 0
možnosti
Foto

máte pravdu, oslavy se v poslední době zvrhly v řádění idiotů

4 0
možnosti
Foto

Jestli váš brácha zavírá psa do kotce, má u mě Rv

1 1
možnosti
ZK

milý Aleši, ten pes je bernský salašnický - tedy v kotci je pouze na noc, přes den běhá po zahradě... a domů si ho vzal pro to, že jeho soused si udělal domácí megaohňostroj a psi z toho věru nadšení nebývají;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 913x
Redaktor internetového portálu PROPAMÁTKY, externí dopisovatel regionálních médií. Zajímám se o kulturu a veřejný život. 

Seznam rubrik