Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J45i45ř32í 64P16l66í38v26a

19. 6. 2015 12:46

Byla to dobrá konfrontace různých postojů v živém vysílání. Zaznamenal jsem prohlášení ředitelky ústavu v Dobřanech- asi takto: "Léčení neškodí, škodí nemoc."  Tomu zjevně oponovali všichni ti psychiatričtí pacienti sedící v pozadí, jenom se neuměli vyjádřit tak kategoricky jako paní ředitelka. Spolu s ní i pan David náměstek ředitele z Bohnic - žádají: jen nás nechte léčit! (I proti vůli pacientů). Vzpomněl jsem si na Formanův film "Přelet nad kukaččím hnízdem". Nechtěl bych být pacientem na psychiatrii ani za nic.

0 0
možnosti
ZK

do rukou paní primářky z Dobřan bych se taky nechtěl dostat, působila spíš jako bachařka...oproti jejímu kolegovi taky z Dobřan, ten působil rozumněji... máte pravdu, ta své "poslání" vnímá dosti represivně... ona je psychiatrie a psychiatrie... ta, co reprezentuje paní primářka z Dobřan - děkuji nechci..., jinak vidí psychiatrii v léčebně U  Honzíčka v Písku - kamarád milan Princ ... viz rohovor na tomto blogu "Psychiatričtí pacienti jsou často oběťmi systému" - léčebna v písku byla spíše lázněmi v lůně Píseckých hor, ne všude ale mají takové štěstí..., teď, co se přestěhovala do nové budovy to už nebude takové, by´t skvělý personál tam bude pokračovat...viz článek zde "Když "bláznit", tak jedině v Písku

0 0
možnosti
Foto

co byste chtěl od paní Jílkové???

0 0
možnosti
ZK

právě, že jsem příliš od paní Jílkové neočekával, ale mohlo to dopadnout i hůře...

0 0
možnosti
JR

J41a11r53a 23R78a57n93k

19. 6. 2015 5:34

R^Karmy zrejme nedostanete, ale dovolim si dat me plusR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 913x
Redaktor internetového portálu PROPAMÁTKY, externí dopisovatel regionálních médií. Zajímám se o kulturu a veřejný život. 

Seznam rubrik