Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kamarád J. přidal k dobru ještě jeden - možná více vypovídající výpočet:

určitě hezčí a pochopitelnější by bylo toto: 7,28 právoplatných voličů ze 100 volilo ANO, 5,27 občana ze sta volilo ČSSD, 3,64 KSČM, 3,27 ODS, 2,18 člověka chce KDU a 12,92 lidí ze sta chce jiné strany nežli zmíněné a to je přesný a prokazatelný volební mandát stran z těchto voleb (nelze tvrdit, že ten, kdo nebyl u voleb ztrácí automaticky volební právo - jeho hlas pouze nebyl započítán žádné kandidující straně - takže má v součtu hodnotu nula pro každou ze stran).

0 0
možnosti
Foto

Když v TV ukážou p. Zimolu, vidím pohled křiváka. Mohu se mýlit, ale většinou se na svůj radar mohu 100% spolehnout.

0 0
možnosti
Foto

Ti co nevolili se nemusí podřizovat kdejakému nesmyslu co lupiči vymyslí. 34% lidí se zavázalo, že budou ctít a poslouchat své daňové farmáře. Ti musejí.

0 0
možnosti

Dejte mně výsledek čehokoli a řekněte, jak ho chcete interpretovat.

0 0
možnosti

Jo, tak ty bys mně chtěl zakázat slovo, jo? ;-D;-D;-D To je vidět, jak si volič aneb přesvědčený zastánce současného režimu představuje svobodu.

K tomu tvýmu kašpárkovskýmu divadýlku se budu vyjadřovat, jak budu chtít. Svoje kárání, že nesedím v publiku, si strč třeba za klobouk.

0 0
možnosti
Foto

Důvěra v politiku je malá, za což nemohou viliči, ale,politici.

0 0
možnosti

Bylo by dobré uzákonit pojistku ve formě referenda a odebrání mandátu,pokud nespokojená skupina voličů sežene dostatek hlasů.Pak by musel vítězný zástupce uvolnit místo dalšímu,který je v kandidátce za ním.

0 0
možnosti

J91a26r82a 52R11a52n25k

9. 10. 2016 20:47

....asi tak:-(R^

0 0
možnosti

Naprostá demagogie !!!

Ve volbách jsem si vybíral ze třech přijatelných možností. Jednu z nich jsem vybral. V žádném případě to však neznamená, že bych zbývající dvě nechtěl. To ani náhodou. Kromě toho by mi příliš nevadilo dalších 5-6 stran. Takže toto všechno musíte ve svém výpočtu zohlednit (docela by mě zajímalo, jak to matematicky provedete).

A navíc, když někdo nezvolí nikoho, určitš to automaticky neznamená, že by všechny nabízené možnosti odmítal.

2 0
možnosti

nu to nebyl můj výpočet, ale mého kamaráda, jak jsem uvedl... uznávám, že to je ilustračně zjednodušené, ale o něčem to zcela jistě vypovídá... o nezájmu a apatii většiny, ať už jsou ty důvody jakékoliv... začíná to nezájmem, nechutí a neochotou všímat si, co se děje v ulici, ve městě, kraji, republice... a mít pocit, že nic sám nesvedu... pak to vede často k obecné frustraci a nihilismu... jinak to máte skvělé, že jste si dokázal vybírat mezi třemi partajemi... to je dobrá zpráva...;)

2 0
možnosti

Úžasné myšlení. Pokud odmítnu hrát podle pravidel a nechodím volit tak musím akorát držet ústa, protože jsem se ani namáhal něco změnit.

1 0
možnosti

samozřejmě nikdo nikomu ústa nezavře a ani nechce zavírat:)... nu ale když někoho nebo něco kritizuju a mám možnost se aspoň minimálně k tomu vyjádřit prostřednictvím voleb díky mně nejbližšímu vidění světa - programu té které strany, tak se pak nemůžu divit, že se děje něco jinak, než bych si představoval... nebo můžu, ale nadávat si můžu jen sám sobě;)

2 0
možnosti
Foto

dnes chodí volit pouze skalní příznivci, kobliháři a idealisté.

3 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 913x
Redaktor internetového portálu PROPAMÁTKY, externí dopisovatel regionálních médií. Zajímám se o kulturu a veřejný život. 

Seznam rubrik