Langer na druhý pohled

Ivan Langer má jistě mnoho příznivců, spousta lidí si říká; "hm..." a ledaskdo mu nemůže přijít na jméno kvůli vedení ministerstva vnitra či lokálním "drobnostem." Ale za tím vším se skrývá i člověk.

Byla neděle 9.5. V olomouckých Čechových sadech probíhala akce ke Dni matek, spoluorganizovaná ODS. O důvodech netřeba pochybovat, měsíc před volbami se sdělení; "koukněme se na ty kabrňáky, co to uspořádali," hodí každou slabikou.

Na pódiu skončila exhibice klaunů, slova se ujal Ivan Langer. Uvítal návštěvníky a začal upřesňovat podmínky rekordního pokusu v masovém pochodu na 1 míli s dítětem v kočárku. Když tu, před očima se mu mihne něco růžového, zakolíbá se to pod střechou a v první řadě začne brečet holčička.

Ivan Langer neváhá, vrhá se po provázku a vzápětí podává balónek majitelce.

Holčička je šťastná a její tatík má v hlavě brouka.

Náhoda je b*ec, politik se mohl taky pěkně ztrapnit. Kdejaký politický bafuňář by nechal věc plavat, nebo by po straně zavolal někoho jiného. Tohle si fakticky zaslouží palec nahoru.

Neříkám, že kvůli tomu budu volit ODSku, ale že docela vážně uvažuji o svém vztahu k socialistům, je nesporný fakt. Má to mnoho příčin, tady je jen jedna z nich.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zbyněk Čáp | středa 12.5.2010 9:26 | karma článku: 12,47 | přečteno: 1202x