Kde hledat Ilumináty

Karel Gott je má tak rád. Jaký by to byl svět, kdyby nebylo záhad a tajemná světovládná společnost k nim bezesporu patří.

Jenže proti velkému Karlovi stojí spojený šik těch, kdož tvrdí: Žádní Ilumináti nejsou, pokud byli, zakázala je církev a vláda Bavorska někdy na konci 18. století a společenství se poslušně rozpadlo...  (http://cs.wikipedia.org a hledat, najdete rychle.)

Jenže, co když nerozpadlo. V pomlouvačných spisech se tvrdí, že Ilumináti chtějí stále ovládnout svět. Vyvoláváním rozvratu, chaosu a revolucí, po kterých příjdou jako zářivý symbol nového pořádku a založí humanistickou diktaturu fašistického stylu (tohle jsem si fakt nevymyslel.)

A po téhle stopě je může najít i amatér. Jsou všude, hlavně na ministerstvech školství, ve výborech pro rodinu a podobných institucíh starajících se o směřování mládeže. Jak jinak si vysvětlit, že se na všech stranách hlasitě mluví o dětských právech, kdežto o dětských povinnostech jen tak nějak... No, ehm... Pravda, nějaké jsou...

Až doroste několikátá generace takto, slušně řečeno zparchantělých dětiček, neschopných spolupráce, podřízení a úcty k hodnotám, včetně hmotných - mají všechno, nepořízení věci je přeci psychické týrání - pak tedy potěš. Stát se sesype a Ilumináti přijdou nabídnou pořádek a mír.

Ale buďme optimisté. Zparchantělá generace se nechce zatěžovat plozením a výchovou vlastních potomků. Takže euroamerická civilizace v chaosu a neodřeknutých požitcích vymře a dřív než Ilumináti přijde Islám.

Bůh s námi. A bude Milosrdný a Slitovný a kdo to nebude chtít pochopit, tomu se uřízne hlava.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zbyněk Čáp | pondělí 31.8.2009 13:57 | karma článku: 16,64 | přečteno: 1744x