Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Věra Tydlitátová

20. 8. 2008 18:13
Pane kolego

Pane kolego, milý bloggere, máte mé sympatie a přečtěte si toto:http://tydlitatova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=46823Týká se to mimo jiné jisté dámy, s níž zde máte též otevřený účet. Té dámě vzkazuji, aby si vzala nějaký prášek na uklidnění, když už mi nemůže psát domů - zablokovala jsem jí adresu, neboť byla velmi vlezlá. Jinak KARMA!R^

0 0
možnosti
JN

madqwert

19. 8. 2008 15:22
mammamia

Globální oteplování je falešný mýtus a myslím, že každý seriózní člověk a vědec to říká.

Václav Klaus, 9.2.2007, Hospodářské noviny

http://hn.ihned.cz/2-23103405-500000_d-6d

0 0
možnosti
M

mammamia

19. 8. 2008 14:37
madqwert

jsi pisatel clanku?

0 0
možnosti
JN

madqwert

19. 8. 2008 14:38
Re: madqwert

ne ;-D

0 0
možnosti
R

Reznik

19. 8. 2008 14:28
Doporučení schůzky

Z našeho nezaujatého pohledu to vypadá, že by bylo nejlepší kdyby se pánové MADQWERT a MAMMAMIA sešli a navázali přátelství plné diskuzí, které by byly jistě silným přínosem pro celou společnost. Hodně štěstí při společných chvílích u nenávistných řečí, pomluv a urážek. Přejí David Ř. a Tom N.

0 0
možnosti
JN

madqwert

19. 8. 2008 14:31
Re: Doporučení schůzky

dekuji ;-D

PS: MAMMAMIA bych na pany neposilal ;-D

0 0
možnosti
H

Haui1

19. 8. 2008 14:15
Mou úctu mohu projevit jen opravdu silné osobnosti,

jejíž názory v hlavních bodech korelují s mým? No, když mi bylo tolik, co vám, tak jsem si říkal totéž. Doufám ale, že jsem od té doby trochu zmoudřel a už nepovažuji všechny, "jejichž názory nekorelují s mým" za naprosté blbce a nepovažuji se za děda Vševěda. Třeba to jednou dojde i vám a pochopíte, že i člověk, který zastává názory odlišné, může být úctyhodnější, schopnější a kvalitnější než vy.

0 0
možnosti
M

mammamia

19. 8. 2008 13:55
to nedava smysl

"Jsem s nimi schopen vést normální diskuzi, jít s nimi na pivo a logicky obhajovat můj názor." zatim ani jedna polemika................"A nemohu apriori projevit úctu k úřadu, ve kterém mimo pana Masaryka a Havla zasedali i Gottwald a Husák." to je naprosta demagogie. jmenujete prezidenty masaryka a havla, oba v uradu pred a po komunismu, pro jejich urad mate obdiv, a pro prezidenta klause ne? to odporuje logice.

0 0
možnosti
JN

madqwert

19. 8. 2008 13:59
Re: to nedava smysl

nema obdiv pro ten urad, ale pro konkretni osobnosti - TGM a prezident havel, zkus trochu premyslet ;-D

0 0
možnosti
V

vagabund1

19. 8. 2008 13:29
Já mohu.

Nemohu mít úctu k člověku, který podepsal a vymyslel opoziční smlouvu.(Patrně se Vám nezamlouvá její název,jinak je taková dohoda mezi dvěma nejsilnějšími stranami z nichž žádná není schopna sestavit vládu celkem běžná věc.U nás byla cílem nenávistné kampaně malých stran které vyšachovala ze hry ,kampaň  to byla nutno říci velmi úspěšná) Nemohu projevit úctu člověku, který se ke globálnímu oteplování staví tak, jako pan Klaus.(Pan Klaus v podstatě tvrdí : Není prokázané že globální oteplování je výsledkem činnosti člověka.Pokud se seznámíte s výsledky jak zastánců tak i odpůrců tohoto názoru ,potom nezaujatý pozorovatel mu musí dát za pravdu. Nemohu mít úctu k člověku, který spáchal kuponovou privatizaci.(Výhrady lze mít k čemukoli,k velké ,malé i kuponové privatizaci.Každá měla svá pro i proti ,každá byla zdrojem větších či menších skandálů.Na papíře by mnoho lidí dovedlo privatizaci provést daleko lépe.Bohužel papírové předpoklady se od reálu většinou velmi liší)

0 0
možnosti
JN

madqwert

19. 8. 2008 13:47
Re: Já mohu.

1. oposmlouva je prasarna nejvetsiho kalibru, naprosto neslucitelna s demokracii a ve svete vec nevidana... dohoda dvou nejvetsich stran o rozdeleni moci na vecne casy je pro me jako demokrata naprosto neprijatelna... velka koalice ci mensinova vlada tolerovana nejsilnejsi opozicni stranou v pripade patoveho vysledku voleb? prosim, to je mozne... ale ne dohoda o rozdeleni moci ve state :-©;-D

zrejme si jiz nepamatujes, co to bylo za dobytcarnu, podivej se na nasledujici dokument erika taberyho ;-D

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10123147075-vladneme-nerusit/

0 0
možnosti
PP

pavelpu

19. 8. 2008 13:27
Jestli ono to nebude tím, že píšete hlouposti

Vážený mladý muži (všimněte si, že Vám vykám), kdybyste si pročetl něco blogů a  diskusí o Václavu Klausovi zjistíte, že onen muž to s oblibou mezi diskutujícími nemá vůbec snadné a naopak je spíše v módě se do něj strefovat. Nesouhlasné a mnohdy hrubé reakce pod vaším článkem jsou spíš reakcí na způsob, kterým jste člának napsal a také na to, že jste napsal spoustu hloupostí. Nejsem Klausovým příznivcem, ale velice často se ukazuje, že má pravdu i ve věcech, kdy šel ostře proti proudu.

0 0
možnosti
M

mammamia

19. 8. 2008 13:26
lzete

vcera jsem vas upozornila na videa o oteplovani na strankach You Tube..........cekala jsem, ze zacnete diskutovat. nenapsal jste ani radku, neudelal jste si cas si je prohlednout a zacit diskutovat, ale na dalsi infantilni clanek jste si cas udelal. jste pokrytec, ktery si jen chce zahojit poskozene ego, nic vic.RvRvRv

0 0
možnosti
J

Jirka360

19. 8. 2008 13:23
Nesouhlasím, ale....

Klaus je politik velkého formátu, který je vzdělaný a hlavně si umí stát za svým názorem. Zcela jistě existuje řada dalších chytrých lidí, ale nikdo jiný se nedokázal prosadit. Mimo jiné, opoziční smlouvu považuji za geniální v tom, jak dokázala stabilizovat politickou situaci. Privatizace jinak dopadnout nemohla ani kdyby jí dělal Bůh:-)))) a to zcela jistě pan Klaus není. Nicméně za těch XX let se hodně věcí změnilo a myslím si že k dobrému. Řvou většinou jen lidi, co nejsou spokojení se svým životem. Tak to holt v ČR chodí a je třeba to brát s nadhledem. Jinak ve 30 letech nemůžete mít absolutně žádné zkušenosti:-)))) i kdyby jste řídil vesmír.

0 0
možnosti