Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

platce

27. 2. 2011 16:25
Doktoři, lupiči a ti další

Že je politika hnůj, to není žádná novinka ale, že hnůj jsou už i lékaři to jsem nečekal. Akce DO, má všechny znaky vydírání nebo loupeže. Je to přeci jednoduchý, když uvažuju asi takhle: Lidi nám platěj málo za naší práci tak je pěkně podojíme. Zdrav.pojištění je povinná platba a tak nám dejte těch 250miliard a my vás budeme léčit. To ale nestačí my chceme víc takže "peníze nebo život"! my odcházíme ale vlastně odejít nechceme.Jak to teda dopadne? Asi jako vždy, platit bude opět danový poplatník , takže genialní způsob jak uloupit občanům peníze téměř legálně.

Taky je potřeba si uvědomit, že lékařský stav se touto akcí uplně znemožnil. Jediné řešení, kterým by se mohl většinový lékařský stav očistit, by byl kdyby ze svých řad vyhodili tyhle potížisty, kterým je málo 50tis. měsíčně. Znám pár doktorů a jsou to taky jen obyčejní lidi ale bohužel v jejich řadách je těch hajzlů víc než by člověk čekal.

Kdo chce takhle drahé zdravotnictví? Já myslím, že nikdo!!!!

0 0
možnosti
C

cucarachita

11. 2. 2011 10:45
lidi proberte se

přesně tak...je třeba holt udělat něco jako v egyptě...ale razantněji. Vyházet zy projlané mafiány z okna parlamentu. Protože ty sv.ně se ničeho nebojí a nemají před nikým respekt. Tady se za 20 let rozkradlo vše co sme si my občani na daních našetřili na důchody a na zdravotnickou péči a na krásné cesty a prostě vůbec prima život...a viníci se i po předložení důkazů tváří jako by e nechumelilo...a ještě mají drzost to hodit na nás občany abychom to zaplatili.

Po revoluci prohlašoval tuneldědek (toho času na hradě), že když si utáhneme opasky, tak do 20 let se budem mít pomalu jako na západě...a??skutek utek...utahuje se pořád víc a víc a nemáme nic...jako by sme my lidi za 20 let nic do státní kasy neodvedli. KDO DALŠÍ BUDE ŘVÁT PO DOKTORECH???

0 0
možnosti
PB

digitaaalek

8. 2. 2011 13:37
Krysy

Uplne jsem zhnusen stvavou kampani medii proti lekarum. Neni den, kdy neni nejaka informace v hlavnich zpravodajskych zpravach, ktera je namirena proti lekarum. Co se tyka jejich platu, pozadovali 3mld. Kc v ramci uspor v systemu, nic navic ze statni pokladny. Nakonec jim jakoze daji 2mld, ze kterych k nim pujde pres nemocnice a jejich vedeni 1.5mld. Kolik asi k nim pres to vedeni dorazi ???

Krysy jsou pani Vondrove, Grossove, Sobotkove a dalsi, viz. privatizace OKD, nakup Panduru, ted cerstva novinka tunel Blanka, ......

Pozadavek lekaru je jako kapka v mori a je ostudne, ze narod svuj hnev nemiri smerem ke zkorumpovanym politikum a  zakazkam.

Tam je treba deratizace. !!;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik