Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Tak vzhledem k tomu, co máme na hradě a ve strakovce, tak je ten předpoklad správný...

0 0
možnosti
JR

J33a56n 97R87á82ž

4. 9. 2021 15:28

Je velmi nebezpečné pro vlastní zdraví, považovat za skutečné odborníky jen ty lékaře, jejichž názory jsou v souladu s vlastními.

PS. Dr. Hnízdila respektuji v oboru celostní medicíny, kde je naprostou špičkou, ale není ani virolog, ani vakcinolog, takže v tomto oboru rozhodně odborník není.

No a paní MUDr. Peková někdy rychleji mluví, než myslí, takže její mnohé výroky je lépe brát s jistým nadhledem. Její odbornost bych si ale nikdy nedovolil zpochybňovat.

Ovšem souhlasím, že oba tito lékaři mají pravdu, jak mnohá preventivní vládní nařízení dnes už postrádají jakýkoliv smysl a vyžadovat jejich striktní dodržování je kontraproduktivní.

0 0
možnosti
PN

Tady už jen chybí odstavec o odtahování do Ruska.....:-/

0 0
možnosti
Foto

Dánové evidentně chytřejší budou

U nich je plně naočkovano cca 73% populace a proto si mohli dovolit zcela zrušit omezení.

Jinými slovy v Dánsku přistupují k epidemii chytře a efektivně. U nás máme " chytré lidi" co snahy očkovat srovnávají s působením Mengeleho.

1 0
možnosti
PC

Většina lidí se jako nesvéprávní a chudí duchem chovají. Vláda toho využívá.

1 1
možnosti
Foto

Lidí jako vy většina není.

0 0
možnosti
VD

Skuteční odborníci Hnízdil a Peková? To jste měl dát do nadpisu, ušetřil byste mi další zbytečné čtení...

4 3
možnosti
VB

Je to bohužel přesné, musíme tentokrát volbami něco změnit, pak uvidíme, zda se ti noví správci země budou chovat líp, pak ev. budeme znovu demonstrovat nespokojenost a ev. i stávkovat. Na ČT24 zrovna uváděli, že naši "odborníci" doporučují očkování těhotným bez rozdílu doby těhotenství. Přitom americké úřady přece jen rozlišují - očkování by situovaly až na později, pokud vůbec. V řadě západ. zemí k tomu není konsensus odborníků, objevují se potraty po očkování, v těch slušných zemích lékař váží individuálně - pokud se těhotná chce očkovat: jak vysoké riziko pro ni představuje covid-19 (jakou má profesi apod.), jaký je její celk. zdrav. stavu - zda by mohla mít rizikový covid-19 nebo více nežádoucí účinky vakcíny. Podobně ty slušné země zvažují i starších seniorů s křehkým zdravím, nakolik mohou mít osobní prospěch z očkování, nakolik by se u nich mohly po očkování vyskytnout závažné komplikace. Na rozdíl od ČR jsou lidé pravdivěji informováni, aby se mohli rozhodnout sami. Nedostatečná informace je soudně stíhatelná, a to i u nás - uvědomuje si to např. vakcinolog dr. Chlíbek?

0 0
možnosti
IB

I72v82o 73B70o40u11š86e

4. 9. 2021 12:09

Sociální sítě - garance pravdy!!!!;-D

2 0
možnosti
Foto

Každý věří tomu, čemu věřit chce.

2 0
možnosti
JH

Když tak čtu tenhle blog, tak se ta vláda zase až tolik nemýlí:-)

4 0
možnosti
Foto

Asi má informace o Vás. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik