Soudruh generál Pavel chce být prezidentem

Je zajímavé sledovat naši politickou scénu a obzvlášť soudruhy, jak každý den mění svá vyjádření k teroristickému útoku Rusů ve Vrběticích, k tendru Dukovan a vakcíně Sputnik V.  Ještě včera by si občané sledující televizi a 

internet mysleli, že dostavba Dukovan Rusy a neschválená vakcína Sputnik V jsou smeteny ze stolu a nemá ani smysl se o tom ještě bavit. O to větší překvapení zažili čeští občané dnes, kdy náš proruský premiér Babiš zcela otáčí a soudruh Hamáček také, a Dukany a Sputnik V jsou opět ve hře.

A náš vždy a vše komentující prezident zarytě mlčí, neboť celý týden se radí s Putinem co říkat a co dělat.

Situace je nepřehledná, nebo se to tak alespoň jeví, ale naši soudruzi čas neztrácejí a snaží se svou moc ve státě udržet stůj co stůj.

Tak nastupují ti převlečení,  kteří své okolí už téměř přesvědčili,  že v KSČ nikdy nebyli a když, tak to byla opravdu chyba na kterou je dobré zapomenout. Tehdy byli pomýlení, ale dnes jsou již zcela jiní, fandící demokracii.

A generál Pavel je opravdu hodně aktivní, jak po jeho vstupu do KSČ v armádě, kdy byl vyzdvihován za jeho soudružské smýšlení a příkladnou politickou angažovanost a brzo povýšen na kapitána. A do revoluce se stačil stát důstojníkem vojenské kontrarozvědky, jako jeho otec… a staré osvědčené postupy přetrvávají: v duchu hesla „stokrát opakovaná lež se stává pravdou“, se pan generál Pavel pustil do boje o získání prezidentského úřadu.

Sám dobře ví, že jeho trik už použili Klaus a Zeman a že byť kovaní soudruzi, se na prezidenta dostali. A tak generál Pavel vybaven slušivou uniformou a uhlazeným vystupováním, vypadá vedle sešlého a nemocného Zemana jako carský důstojník vedle Burlaka od Volhy.

S bratrem jsme dvojčata a po nástupu na vojnu měl bratr zdravotní potíže a byl propuštěn z armády. Nelíbila se mu všude přítomná šikana mladých vojáků těmi staršími, krytá samotnými důstojníky. Bratr se z vojny dostal a já tam zůstal a připomínky bratra týkající se šikany se snesly na mou hlavu  - přijeli vysocí důstojníci z kontrarozvědky (u které sloužil i otec generála Pavla) a začal výslech jak z Černých baronů. Byl jsem označen za toho, kdo rozvrací morálku Československé armády a vyslýchali mě, co mám proti socialistickému zřízení a naší zemi.

A ti co na mě poslali kontrarozvědku, byli soudruzi důstojníci jako pan Pavel !!!

Celý život jsem byl profesionální hasič a moc dobře vím, jak museli být všichni vyšší důstojníci v armádě u ministerstva vnitra i hasičů kovaní soudruzi a oddaní straně.

Myslím, že v době, kdy byl generál Pavel soudruhem důstojníkem a bral veliké výplaty a odměny, tak nehovořil o tom, že jeho vstup do KSČ vnímá jako chybu.

Myslím, že naši lidé jsou chytří a pamatují si i to, kdo byl soudruh a kdo ne a když uvidí na kandidátní listině převlečeného soudruha byť s uhlazeným vystupováním a krásně padnoucí generálské uniformě, budou vědět, jak se zachovat.

Autor: Miloslav Závorka | středa 21.4.2021 21:50 | karma článku: 32,90 | přečteno: 1093x