Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Církev to má dobrý. Stačí jakýkoli obvinění, klidně i falešný, a už je v očích veřejnosti na 101% vinna. "Svět nenávidí křesťany, aby skryl svoje špatné skutky." (papež František)

0 0
možnosti
JF

Kdy kdy slyšel o politikovi zchudlém ve službě lidu, ať se přihlásí na lampárně! :-)

2 0
možnosti
PN

P40e80t21r 16N88e96d90v21ě41d

12. 5. 2021 21:11

Proč si myslíte, že bez vědomí berňáku?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PN

Je to patologicka uchylka, tihle nymandi potrebuji porad vic a nikdy nemaji dost. Co s tim delaji je mi dost zahadou. Koupi si auto, pak druhe, treti, ctvrte atd. Prvni barak, druhy, chatu u vody, chatu na horach, byt ve Spanelsku. A to potok? Na co Sprymula potreboval po nakradeni 160 milionu, za ktere byl vyhozen z Hradecke nemocnice, krast dale? A dalsi a dalsi lidi. Spis to vypada, ze politika pritahuje tyhle pochybne typy

0 0
možnosti
PK

Že si každý na vrcholu moci "nakrade" pár milionů, s tím musíte počítat. Lidé, kteří se dostanou "nahoru" nemohou být žádní beránci a obvykle jde s nimi klan, nejsou sami. Už v minulosti vládcové odměňovali své věrné různými pašalíky.

Proto by tyto nadměrné zisky měly být progresivně zdaněny tak jako tomu bylo po 2.světové. Bohužel i dnešní skoroproletáři zde na blogu se srdnatě rvou za nízké zdanění boháčů, nevadí daňové ráje. Proto volby a střídání stráží je ten sice nedokonalý systém ale přece jen menší zlo.

Dáváte do jednoho pytle mezi tyto lidi i Zemana. Podle mne se mýlíte, ten pokud se to dá tak nazvat "škodí" jinak.

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik