Je očkování naše spása nebo selhání?

Většina lidí přestala myslet a jen odevzdaně, více či méně, dodržuje nesmyslná nařízení pochybné vlády, kterými jsme hojně zásobováni. Lidé jsou ze všeho naštvaní a unavení a tak se nechávají ukolébat pohádkou o tom, že právě 

očkování je ta pravá a jediná cesta k tomu, abychom zase dělali vše jako dřív. Cestovali, bavili se, dělali své koníčky, zájmy a vůbec vše, co může dělat svobodný člověk.

Všichni jsme omezováni nekompetentní vládou stále víc a jejich opatření jsou buď nesmyslná, nebo nelogická. A prohlášení vlády i některých rádoby odborníků, že po této vlně přijde další a další vlna pandemie a musíme se na ni připravit – a hlavně dodržovat to, co naše vláda odborníků vymyslí. Není to jen u nás, je to celosvětová taktika, jak lidem omezit svobody, vyvolat strach a tak je potom lépe ovládat.

Návrh v Bruselu aby byl zavedený covid pas byl smeten ze stolu s tím, že je to selekce lidí a zvýhodňování očkovaných na úkor těch neočkovaných. A stačilo jen pár týdnů a tento ´opravdu skvělý´ nápad se už realizuje.

Všude jsme masírováni médii a různými odborníky abychom se nechali očkovat a tak mnoho lidí podlehne masivní propagandě a tlaku se slovy: „nechám se očkovat a budu mít pokoj“. Na první pohled očkování vypadá jako dobré a logické řešení, ale jak známo každá mince má dvě strany. Očkovací látky se dodnes testovaly 10 i více let, ale u těchto rychlokvašek skutečně nikdo neví, co udělají s lidmi za rok či deset let. Většina lidí se ani neptá, kdo z této pandemie a následné vakcinace má profit a vydělává díky strachu lidí astronomické částky. Lidé se vůbec nezamýšlí nad tím, proč epidemie vznikla, k čemu má tato celosvětová pandemie sloužit a hlavně, co má člověk ve svém chování změnit a pochopit aby přežil a mohl žít plnohodnotný život - ale jinak než doposud.

Vždyť právě STRACH LIDÍ JE TO NEJHORŠÍ, čemu mohou lidé podlehnout a tak zvýšit pravděpodobnost nákazy.

Celý vesmír je založen na pohybu a neustálé změně a ti co sportují a jsou pohybově i mentálně aktivní se dožívají mnohem vyššího věku bez větších zdravotních obtíží, na rozdíl od těch, kteří se nehýbou a mají velké zdravotní problémy. Naše vláda diletantů nám radí sedět doma, nikam nechodit a čekat na vakcínu. Nebo na smrt? Pohyb je lidská přirozenost a nutnost zdravých lidí, zvlášť dětí a nečinnost, strach nám přinášejí jen nemoci, psychické problémy a rezignaci na život.

 Moudrost našich předků: „Ve zdravém těle zdravý duch“, vypovídá o všem.

Máme tu lékaře Mudr. Hnízdila a další kolegové a odborníci nás před očkováním varují a nabádají k aktivnímu životu, sportu a péči o své tělo i ducha, ale těmto lidem prostor v médiích nedávají.

Už nyní je mnoho mutací původního viru a na každý jiná vakcína. A jak řekl včera pan Primula: vypadá to, že do budoucna se budeme muset nechat očkovat každý rok. Takže nemocná a zdegenerovaná celá populace naší planety a pohádkově bohaté farmaceutické firmy…

Myslím že lidem logicky dojde, že toto není ta správná cesta.

A zdravý (neočkovaný) člověk je v tomto divném světě podezřelý - a mělo by se s ním tak zacházet! Vždyť on se nechce nechat očkovat  a Bůh ví, co vymyslí příště.

Do nedávna byl sport považován za zdraví prospěšný, proto cvičily děti ve školách, ve sportovních oddílech a ostatní lidé dělali vše: od plavání přes jógu po fotbal. Ale opravdové hlavy v naší vládě přepsaly dějiny a nyní je sportování velmi nebezpečné a proto se vnitřní sportoviště otevírají až nakonec po tetovacích studiích a hospodách. Opravdu promyšlený tah našich odborníků ve vládě.

A tak je to zase na nás lidech: buď budeme poslouchat jako dobytek anebo se vzepřeme a v rámci občanské neposlušnosti odmítneme dodržovat jejich nesmyslná nařízení nebo půjdeme do ulic jako v 89. Vždyť je to ohrožování naší svobody a demokracie těmi, co stále mají moc a velký finanční profit a svou moc si chtějí podržet, dokud my jim to dovolíme. 

Pevné zdraví není něco, co si můžeme koupit, to si musíme budovat a udržovat každý den a některé věci si v rámci zdraví i odpustit. Přemýšlet a ptát se sám sebe, jestli to či ono je pro mne zdravé a prospěšné. Jedině tak mohu žít dlouhý a plnohodnotný život, možná skromnější, ale šťastnější. A navíc se za sebe nebudu muset stydět před svými dětmi i před těmi ostatními.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloslav Závorka | úterý 11.5.2021 21:16 | karma článku: 28,89 | přečteno: 681x