Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Je občan pro lékaře jako obtížný hmyz?

Zní to možná tvrdě nebo nepravděpodobně, ale s tímto nepříjemným pocitem jsem odcházel od obvodní lékařky, která se mi před tím vždyckdy snažila pomoci... ale to jsem neměl covid. 

V dnešní podivné době, kdy vše je díky politikům postavené na hlavu a co ještě před rokem v našem státě bylo zcela nemyslitelné, je dnes děsivou realitou, tak máme-li covid, tak nás obvoďáci neléčí. Nejsem hypochondr nebo notorický vysedávač v lékařské ordinaci vždy když mám zaražené větry nebo mě škrabe v krku, ale jdu tam když cítím, že je mi opravdu špatně. Ale přístup obvodních lékařů je vůči lidem nemocným s covidem přímo děsivý.

Cítili jsme se s manželkou opravdu zle a po 3 dnech v posteli došli na testy a ještě než přišlo vyhodnocení, zašli jsme k ošetřující obvodní lékařce - pochopitelně s rouškou. Doktorka otestovala manželku a zjistila, že má covid – a podotkla, že jsme jí v čekárně roznesli infekci. A na přímý dotaz: co máme dělat, jak nám pomůže, řekla: na covid léky nejsou. Kupte si v lékárně něco jako při chřipce – na teplotu, na kašel. A příp. ať si zavoláme záchranku (přeříkala nám oficiální informace našeho ministerstva zdravotnictví, které jsou na netu – kde taky o lécích, kterými je možné nemocnému pomoci, není ani slovo).

A tak po skvělé radě lékařky jsme zůstali doma a snažili se vše zvládnout. Covid se nám pěkně rozlézal po těle: já jsem to nakonec vcelku zvládl doma (únava přetrvává už druhý měsíc),manželku vedle neustávajícího kašle a teplot, které srážela vedle léků i zábaly, covid zasáhl v trávicím traktu, tak nebyla schopná do sebe dostat žádné jídlo. Pár dní s tím bojovala, hubla, ztrácela sílu. Ale pořád to nějak šlo. Život ohrožující ale bylo, že i když se snažila, organismus odmítal přijímat tekutiny, pár lžic čaje denně, které s přemáháním v horečkách a kašlajíce vypila... to věštilo průšvih. A k tomu se jí rozbíhal zápal plic… V tom stavu se dostala do nemocnice.

A jaké bylo naše zděšení, když na příjmu v nemocnici jsme zjistili, že lék na covid existuje!!! Manželka podepisovala dvoustránkový elaborát, kterým na sebe brala veškerá rizika tohoto léku a podepsáním dávala souhlas, aby jím mohla být léčena.

Vojtěch pořád vymýšlí nesmyslná omezení místo nejnutnější věci, místo ABY UMOŽNIL OBVODNÍM LÉKAŘŮM, ABY LIDI VČAS LÉČILI!! Ministerstvo je zodpovědné za to, že nás OBVODNÍ LÉKAŘI NELÉČÍ - POJIŠŤOVNY JIM LÉKY NEPROPLÁCÍ. 

Jako řešení Vojtěch vymyslel se svými ´odborníky´ být doma a pokud se to nezlepší jít do nemocnice. A jako ideální řešení se co nejdříve nechat očkovat.

Každému je asi jasné, jak takové účelové politické rozhodnutí musí dopadnout. Nemocnice se plní pacienty, kteří by se díky včas podanému léku mohli léčit doma a nemuseli se dostat do vážných stavů. Je evidentní, že přeplněnost JIP a nemocnic je opravdu jen díky účelovému politickému rozhodnutí, za kterým je snaha za každou cenu vnutit lidem experimentální vakcínu, ze které mají finanční profit.

Včera večer jsem omylem přepnul program na paní Jílkovou, která měla pozvaného pana Vojtěcha a jednoho z jeho odborníků. Jako protistrana byla paní poslankyně asi (SPD)a dva muži.

Bylo zajímavé sledovat chování Vojtěcha a jeho odborníka, když mluvil muž z protistrany o svém osobním zážitku z Kazachstánu, kde dostal covid a obvodní lékař mu hned předepsal lék, který mu pomohl. Oba se smáli a bylo vidět, jak se vysmívají podle nich jistě zaostalému zdravotnictví. Možná to tak je, ale LÉKAŘI TAM, NA ROZDÍL OD NÁS LIDI VČAS LÉČÍ -  a ne jako u nás nekompetentním rozhodnutím Vojtěcha znemožní lékařům pracovat a dělat to, pro co studovali.

A když paní poslankyně hovořila právě o neposkytované péči a neuvěřitelné nečinnosti praktických lékařů směrem k pacientům, paní Jílková ji záměrně překřikovala, mluvila hodně nahlas, aby nebylo slyšet, co chce poslankyně sdělit, a hned předala slovo Vojtěchovi a jeho ´odborníkovi´. Každý kdo to sledoval, musel vidět, jak účelově jsou vedeny tyto debaty a napadány oprávněné argumenty protistrany, která očkování nevidí jako spásu.

Minule jsem psal o statistických tabulkách SÚKL a doložených počtech zemřelých po očkování, tak zvyšující se počet těch očkovaných v nemocnicích a na JIP. Na tabulkách "Informační systém infekční nemoci - COVID" - viz zdroj) byly počty hospitalizovaných v nemocnici a na JIP a bylo možné sledovat vzrůstající počet očkovaných. Ale protože na to lidé poukazovali, tak tabulka zůstala, přibylo hodně položek, ale zmizelo srovnání počtu očkovaných a těch bez očkování. Je tam jen nic neříkající počet lidí s covidem, bez rozlišení kdo je a kdo není očkován.

To, co jim lidé omlátili o hlavu a usvědčili ze lži a dezinformací, záhadně zmizelo.

Možná by měli zpozornět i ti, kteří se o dění kolem nás nezajímají anebo bezmezně věří staré vládě a v zázračnou vakcínu, ale tady už jde i vaše zdraví a budoucnost.

Mne toto jednání nijak nepřekvapuje, jen vidím snahu těch nahoře nás dostat co nejdříve do totality s výmluvou na epidemii covidu.

Zatím jsou omezováni jen ti neočkovaní, brzo to mohou být i všichni ostatní. Snaha umlčet hlas a protesty lékaře Jana Hnízdila ze strany cenzury naší vlády je už zcela nepokryté a za hranou zdravého rozumu, ale jejich strach ze zveřejnění pravdy o jejich selhání a neschopnosti je větší.

(zdroj:  dat z informačního systému infekční nemoci COVID, Zdroj:https://github.com/HlidacStatu/UZIS_COVID_DATA)

Autor: Miloslav Závorka | pátek 12.11.2021 21:35 | karma článku: 35,30 | přečteno: 1470x
  • Další články autora

Miloslav Závorka

Bude díky našim politikům už zítra mobilizace?

Při každé těžké nemoci si člověk musí přehodnotit žebříček svých vlastních hodnot, aby se uzdravil. Dnes, kdy je nemocná celá doba i planeta, je také nutné přehodnotit naše priority, aby lidstvo nebo národ vůbec přežily. Nastala

28.2.2023 v 12:05 | Karma: 7,61 | Přečteno: 95x | Diskuse

Miloslav Závorka

Zase musíme číst mezi řádky

Všichni lidé, co zažili vládu komunistů, si jistě dobře pamatují, že každý člověk, co se nechtěl zbláznit, nebo rezignovat pro zdánlivou bezvýchodnost situace, musel umět číst mezi řádky. Jinými slovy: dělat vlastní selekci všeho,

27.2.2023 v 10:37 | Karma: 34,41 | Přečteno: 1044x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Bude mít Česká republika druhý vítězný únor? Všichni s jiným pohledem na věc budou umlčeni

Kroky naší povedené vlády k urychlenému přijetí zákona o dezinformacích tomu nasvědčují. Každý, kdo nebude souhlasit s oficiálním názorem naší vlády a jí pověřených ́odborníků ́, bude odstřižen od internetu.

16.2.2023 v 18:35 | Karma: 35,19 | Přečteno: 944x | Diskuse

Miloslav Závorka

Proč český národ opakovaně volí za prezidenta komunistu?

Jsme snad jako národ stádo hlupáků? Nepamatujeme si, co bylo před rokem 89? V 89. jsem byl prvně v životě hrdý,

5.2.2023 v 18:38 | Karma: 24,44 | Přečteno: 618x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Čemu všemu jsou lidé ochotni věřit

Podzim 2022 byl alespoň podle našich politiků a zdravotních expertů, pověřených vládou, označován za temný soumrak lidstva, rovnající se málem Biblické potopě světa. Lidé budou umírat po stovkách, a kdo nebude ochráněn

8.1.2023 v 14:15 | Karma: 18,58 | Přečteno: 526x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

VIDEO: Jak vidí EU maturanti? Do Unie se už narodili, cení si cestování

1. května 2024  11:45

Česko ve středu slaví dvacáté výročí vstupu do Evropské unie. Redakce iDNES.cz při této...

Ukrajina zasáhla další ruskou rafinérii, okupační armáda zabíjela v Oděse

1. května 2024  9:39,  aktualizováno  11:16

Sledujeme online Ruská protivzdušná obrana v noci na středu sestřelila šest dronů nad čtyřmi regiony, informovalo...

Hasiči při pálení čarodějnic zasahovali u dvaceti požárů, u dalších pak zbytečně

1. května 2024  9:14,  aktualizováno  11:13

Na mnoha místech Česka se během včerejšího posledního dubnového večera rozhořely ohně při tradičním...

Policie v Tbilisi nasadila proti davu plyn i vodní dělo, zadržela 63 lidí

1. května 2024  11:13

Gruzínská policie a demonstranti se v úterý večer střetli v Tbilisi u sídla parlamentu, který v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik