Drzost Putina nezná hranic

Po teroristickém útoku ruských agentů ve Vrběticích jen málo lidí nepřekvapilo, co předvedl prezident Miloš Zeman. Jeho proruská řeč zpochybnila vše, co doložili pracovníci naší rozvědky - a nezasvěcený člověk by nabyl dojmu, že

řeč pronáší sám Putin.

Zemanova slova byla ukázková nahrávka spřízněnému soupeři na smeč v neprospěch vlastního mužstva, což ruská propaganda náležitě využila. Po jeho projevu už asi nikdo nepochybuje za koho Zeman, Babiš a Hamáček hrají.

S velkou úlevou a radostí jsem přivítal otevřený dopis Michaela Kocába adresovaný senátu, ve kterém sepsal návrh ústavní žaloby na prezidenta Miloše Zemana pro obvinění z velezrady, který následně podepsali: režisér Jan Svěrák, profesor Tomáš Halík, Hana Marvanová, Michal Žantovský a další. Je to logické vyústění nespokojenosti moudřejších občanů našeho národa, kterým není lhostejné, bude-li tu zítra a dalších 50 let znít slova naší hymny „Kde domov můj“ nebo nějaká ruská častuška - a o nějaké svobodě slova občanů ani nemluvě. S o to větší ostražitostí bychom měli sledovat kroky našich prozatímních vládních politiků, kteří jsou jasně proruští a každý jejich následující krok je ohrožením pro naši demokracii a nezávislost.

Putinova arogance a prezentace ruské moci nemá obdoby, vždyť jak jinak chápat připravovaný průjezd Nočních vlků, což je Putinův motorkářský gang sloužící propagaci Putina a jeho mocenských zájmů. Tato ruská banda chce Českem nejen projet, ale zdržet se tu 3 dny. Nejenže je pandemie, ale i jen pár dní po teroristickém útoku Ruska na naši zem a občany, je tato akce připravovaná i některými našimi politiky!… což je výsměch našemu státu, občanům, našim bezpečnostním složkám a demokracii. A díky našim politikům v nejvyšších patrech Putin Čechy pokládá za svou gubernii a tak s námi také jedná. A naši kolaboranti ve vládě? Ti to nejen ví, ale ještě mu dávají zelenou.

Jsme my lidé českého národa tak hloupí a ustrašení, anebo nevidíme co se tu děje a se slovy „nás se to netýká“, půjdeme mávat Putinovu gangu jako kdysi na 1. Máje? Putin jako každý jiný diktátor testuje a zkouší, co si může ještě dovolit a kam až může zajít. Vždyť každý si dovolí jen to, co mu dovolíme my ostatní. A různé vojenské šachy jsou většinou jen proto, aby odvedl pozornost od problémů se svým vlastním národem a s lidmi jako je Navalný.

Michaela Kocába osobně neznám, ale to, že se svou osobní odvahou zasadil o odsun sovětských vojsk z našeho území, která tu byla po invazi od roku 68, má mou hlubokou úctu a jistě i ostatních demokraticky smýšlejících lidí.

Projevit svou osobní statečnost na sesazení kolaborujících politiků - byť jen svou osobní účastí na demonstracích nebo zabránit průjezdu Putinově ruské bandě po našem území - je naší povinností.

Jen tak se budeme moci bez studu postavit před svoje děti a vnoučata, až se zeptají: „Táto, (dědo) a co jsi tenkrát dělal, aby tu zase nevládlo Rusko a nemuseli se zase učit ruštinu místo angličtiny jako ty?"

Autor: Miloslav Závorka | úterý 27.4.2021 18:41 | karma článku: 26,87 | přečteno: 595x