Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Co jsme zač? Stačí se podívat na svého prezidenta!

:-)

0 0
možnosti
PC

p. Šimek:

Takto je z vaší strany pokrok, když v prezidentovi vidíte své vlastní zrcadlo.:-P

1 1
možnosti
MB

Úžasně vymyšleno. Výrobci vakcín shrábnou prachy, za nic neručí a od daňových poplatníků se vyberou a potom rozdají peníze na odškodnění.

A cosi (ne)málo samozřejmě zůstane za nehtama organizátorům.

2 1
možnosti
JK

Jenom ta jeho láska a pravda do konce jeho života, vlastně doteď stále nezvítězila nad lží a nennávistí.

1 1
možnosti
VB

Vždycky mě "dojme", když např. ČT vzpomíná na oběti nacismu a komunismu, ale není vidět, že by redaktoři měli rozlišovací schopnost, povšimnout si určitých znaků nové totality. Nikdo z nich nepátrá po vědec. důkazech, pro něž by bylo zapotřebí více než 1,5 roku vyrušit ze života občanů různé zákony (občanský zákoník, zákon o zdravotních službách aj.), ústavu i mezinárodní úmluvy o lidských právech, navíc pandemický zákon ani přesně nepojmenovává (s odůvodněním k zákonu), podle kterých vědec. kritérií na určitou dobu přestane platit např. právo na odmítnutí vyšetření, pokud nemám příznaky nemoci, podle kterých vědec. důkazů je třeba šikanovat neočkované, ale zčásti přirozeně imunní lidi. Zatím možná stačila SMS od politika šéfovi v médiích, uvidíme, jak si to zařídí nový ministr - předem mám obavy.

1 1
možnosti
JD

A proto je potřeba se na očkování a vlastně na celý výzkum vakcín vykašlat? necháme opět zaplnit nemocnice po strop? Zdravotníci a spalovači mrtvol opět budou padat na hubu? Děkuji, nechci!RvRvRv

1 11
možnosti
Foto

Ale pokud má někdo potřebu se dát naočkovat proti rýmě, tak ať to udělá, ale necpe to ostatním. Vůbec samozřejmě nezpochybńuju očkování proti nebezpečným nemocem.

4 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik