Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Církevní dějiny či vývoj křesťanství jste převzal od komunistů. Že media dělají propagandu kovidové lži, to máte pravdu. Je to celosvětový nepořádek. Pořád se mele o očkování, dnes neřádí žádný kovid a účinné léky jsou známé.

Prof.Dr. Sucharit Bhakdi vystoupil s přednáškou, opřenou o 3 USA a 1 Dánskou nové studie, které potvrzují 99% odolnost lidí proti jakékoli variantě SARS-CoV-2. Je třeba ihned ukončit očkování, protože se jedná o zbytečné hazardování se zdravím. WHO sice stáhla původní varování před očkováním dětí, ale i dnes nedoporučuje očkovat děti.

0 1
možnosti
JM

Peková se bohužel umlčela sama, Po jejim úplně mylných prognózách které následně realita úplně vyvrátila ji už teď nikdo nemůže brát vážně... Ale uznávám že zpočátku působila docela fundovaně a řadu lidí to mohlo okouzlit.

0 1
možnosti
JP

Jak to víte, a které její prognózy byly mylné?

1 0
možnosti
MP

Ano, youtube smazal poslední video dr. Pekové. Naštěstí si ho můžete pustit na vimeu zde https://vimeo.com/svedominaroda

Problém dr. Pekové mimo jiné je v tom, že se neumí omluvit, když věštila vymizení viru během loňského léta a místo toho začala tvrdit, že někdo zde vypouští viry nově modifikované. Ani nevím o tom, že by její diagnostický PCR test hromadně přejímaly jiné laboratoře. Slováci to zkoušeli a zjistili, že je naopak nepraktičtější.

V tom posledním rozhovoru kromě řady zajímavých věcí utrousila, že proti šmejdu z laboratoře, který se chová nestandardně, nemá očkování smysl a účinnost - 20. minuta. Potom od 27. minuty přímo tvrdí, že mRNA vakcíny jsou nedostatečně odskoušené a vypůsobí dlouhodobě vážné imunitní poruchy. ( Sice nikdy RNK nebylo dosud takto hromadně k vakcinaci použito, věda s ní ovšem pracuje od 50. let a od roku 1995 byla injekčně skoušena v terapii nádorových buněk. ) A jak už byla v ráži, zpochybnila i nošení roušek.

Prostě v tom rozhovoru vyslovila příliš mnoho myšlenek, které by zřejmě ještě více zmátly její příznivce a jak pravil prof. Konvalinka, daly munici protivakcinačním hnutím.

1 0
možnosti
Foto

Nač ta hysterie a demagogie? Snad ne kvůli te odbornice co hlásala,že covid do Vánoc zmizí...? Nikdo Vám nebrání,aby šel do ulic a dělal revoluci...

1 2
možnosti
AT

Nejen to, těch předpovědí, co nějak nevyšly, bylo víc. Přesto se drze ukaźuje v médiích a jiné obviňuje ze spiknutí a lží.

0 0
možnosti
Foto

Pekovou nikdo neumlčuje. Jen prostě ona sama sebe diskreditovala pochybnými prognózami o konci koronaviru do Vánoc.

Pokud se týká propojení politiků a zdravotnictví tak by to lépe vyznělo od někoho kdo sám není spojen s kauzou podváděni zdravotních pojišťoven.

1 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
AT

Soryjako ale dle mého názoru dostávají u nás všichni tzv. alternativní tolik prostoru, až to řve.

A kdo že a jak ji umlčuje? Nejste trochu hysterický?

2 2
možnosti
RS

Až na ty úvodní řeči, docela to šlo.

0 1
možnosti
LH

a jak to kdo udělá? Co je to za nesmysl?

0 2
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik