Co si ještě lidé nechají líbit od dosluhující vlády?

Nová pravidla vlády a ministra Vojtěcha je opravdu ukázka arogance moci a snaha škodit jak to jen jde. Je jasné, že zoufalý Andrej udělá, stejně tak jako hradní ruská parta úplně vše, aby se udrželi u moci, a když nic, tak nám

všem ještě alespoň pořádně zatopí. Jak jinak chápat nová opatření Vojtěcha při vstupu do restaurace? Tentokrát se zbavil elegantně vlastní zodpovědnosti za vydaný nesmysl a hodil to na personál restaurací a samotného hosta.  Jak jinak donutit ty neočkované k poslušnosti pánovi? Lidé se budou hádat, nenávidět mezi sebou a ani jim nedojde, že vyžadování bezinfekčnosti a jiné nesmysli, smetl ze stolu soud a prohlásil za nezákonné, již před několika týdny.  A stejně jako pověstní Šmejdi, zkoušejí ten samý trik znovu, ale ještě s větší arogancí. Je to zcela evidentní snaha o rozdělení společnosti v zájmu několika jedinců, na očkované (poslušné ovečky) a na neočkované (rebely), tedy ty, co mohou za vše nepříjemné… šiřitelé mutací. Fakt, že ti očkovaní jsou z 30 % znovu nakaženi a často přenašeči infekce, je opomíjeno nebo zcela zamlčeno.

I Izrael, který má snad největší proočkovanost na světě je ohniskem šíření nové mutace. A odborníci a lékaři po celém světě, kteří poukazující na nesmyslnost opakovaného očkování, jsou odstraněni z vysílání nebo jinak umlčeni.

To, že jsme všichni svědky nezákonných nařízení staré vlády už asi nikoho nepřekvapí, ale je tu i fakt, že dluh, který nám tu tato vláda zanechala, s výmluvou na pandemii, bude splácet a rozdýchávat tato země hodně roků.

Potkávám mnoho lidí, kteří se v dobré víře nechali očkovat a dnes prohlašují, že víckrát už nepůjdou.

Možná až většině očkovaných, kteří budou mít ruce rozpíchané od 10. vakcíny, dojde, že tudy cesta ke zdraví a svobodě žití opravdu nevede.

Stačí si jen vzpomenout, co bylo různými rádoby odborníky tvrzeno o očkování a jaká je dnes skutečnost. A že tito často pomýlení odborníci nám v televizi a tisku řeční své ´pravdy´ dodnes.

Mnoho lidí se nechalo očkovat pro možnost návštěvy restaurace, kina a možnosti jet na dovolenou, ale nic z toho, co jim bylo slibováno, neplatí. Jen ti co vlastní linky na respirátory, testy a vakcíny vydělávají pohádkové sumy. A když rozdělím společnost na hodné a zlé a těm nehodným zpoplatním třeba testy, byl by v tom čert, aby nepovolili. Možná je označí žlutou hvězdou jako Hitler Židy v Německu, aby na první pohled bylo hned jasné, kdo je kdo.

Stále větší arogance těch u moci mě nijak nepřekvapuje, vždyť kobyla, která chcípá, nejvíc kope, ale postrádám tu názory a konání soudu dříve aktivního, který nyní ke zvůli vládních jedinců mlčí. Možná i oni jsou plně zaměstnáni udržením si teplého a dobře placeného místa soudce v dnešní nepřehledné době. Vždyť nová vláda se teprve tvoří a nikdo neví, jakým směrem se křehká demokracie v tomto státě pohne. Tak si přece na poslední chvíli nepodkopnu svou vlastní židli. Ale pokud je člověk charakterní a slušný, měl by hájit právo a zájmy lidí i v této nepřehledné době. Slušnost a poctivost soudců se v dnešní době asi moc nenosí. Jak známo ryba vždy smrdí od hlavy a pokud nám vládne Babiš (agent StB Bureš), Zeman a jeho ruská hradní parta, bylo by naivní si myslet, že další důležité posty jak soudců, tak ostatních kteří ovlivňují dění v tomto státě nebudou mít obsazeny svými lidmi.

Věřím, že i mezi nimi jsou poctiví lidé, kterým nejde jen o moc a zisk. Možná právě ti by měli být už teď plně zaměstnáni úpravou a formulací zákonů tak, aby se do budoucna nemohla opakovat situace s neodvolatelným samozvancem Minářem, prezidentem, který si zákony a právo vysvětluje a ohýbá po svém a premiérem, který se pro svou moc a zisk spojí s kýmkoliv, jen když to ponese.

Naše zdraví si musíme hlídat každý sám, nebýt líný a najít si i jiné zdroje, názory a vyjádření lékařů a odborníků celého světa, které díky naší vládě a cenzuře v naší televizi či tisku rozhodně nenajdeme. Stačí si uvědomit, kdo nám nařizuje a nutí nová a nesmyslná pravidla, oligarcha a právník, žádný lékař nebo odborník. A hlavně kdo z toho všeho má prospěch a finanční profit. My lidé to rozhodně nejsme, nám zůstanou jen rozpíchané ruce od vakcín a nesmyslně rozdělená společnost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloslav Závorka | pátek 22.10.2021 15:34 | karma článku: 26,53 | přečteno: 878x