Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako Slezan a Sudetský Němec s Vámi plně souhlasím. Čekého hegemonismu, kolonialismu a útlaku už bylo za 1127 let dost!

0 0
možnosti

R^R^R^

Chobotnice? Proč ne!

Přesto jsem minulé volby vnímal jako souboj postkomunistických, překabátěných oligarchů (jejich viditelnou hlavou je Andrej Babiš) s liberálními demokraty.

První souboj byl vyhrán, ale nyní ta postkomunistická chapadla začnou řádit! Mají v rukou ekonomickou moc, media a desinformační servery a ovládají seniory desinformačními maily.

Ale nám nejde o oligarchickou demokracii se svobodou jen pro oligarchy, nám jde o liberální demokracii se svobodou pro všechny občany, ke které nás přivedl disident Václav Havel!

Nebojte se! Usilujme o vítězství pravdy a úcty k druhému člověku před nejen hradní lží, nenávistí a mstivostí!

:-)

0 0
možnosti
VV

Ja naopak preju ceskechobotnici aby se ji hlava uzdravila a abdikovala, a hlavne oekani vsech na ni prirostlych chapadel.

0 1
možnosti
PN

P42e36t80r 37N57e37d79v84ě37d

1. 11. 2021 19:15

Nechte si změřit protilátky také. Ať budete mít výsledek jakýkoliv, stejně jako Babišova dcera na očkování nemusíte. Domluvte se s lékařem, ať Vás na test zdarma pošle. Opravdu nevím, proč bych měl připlácet ze svých daní na Vaše testy až dostanete chuť na pívo, nebo kulturu. Musíte se už proboha smířit s tím, že se Volný blok nedostal do sněmovny.

0 2
možnosti

Jenže já odmítám dávat ze svých peněz na svoje léčení na neukázněné občany, kteří se odmítají očkovat a chtějí umřít! :-)

0 0
možnosti
JN

J81o18s37e95f 96N35i80k27l

1. 11. 2021 15:06

Tak jo, akorát si nevím rady s tím "tendrem Zeman-Babiš".

0 1
možnosti

Pán Bůh a svatý Václav nám pomohou! :-)

0 0
možnosti
MB

V současnosti chobotnicují Piráti. Jejich rozladění chápu, přepočítávají. Nicméně,nic porušeno nebylo. Stejné argumenty, kdy Babišova vláda, Zeman koalice nazývá podvodem. Senát je třeba vyhladovět, zavést prezidentský systém a podobné ptákoviny. Vyhovuje to. Zapomeneme na machinace páně Bureše, na pečlivého Faltýnka s Lovcovým zápisníkem, na neexistující Důchodovou reformu, obří dluhy ČR, na Bečvu ...

Chobotnice, je tvor zajímavý! Mohou přijít o několik chapadel, která jim dorostou. Pohybují se 3 způsoby, Vlněním ploutevního lemu - nespí. Nebo vytlačováním vody ze sifonu - makají! Tento pohyb umožňuje některým druhům i vyskakovat nad hladinu ! Žvaní a tak je jim lépe ... :-)

1 2
možnosti
LH

NO hlavně, že ted už bude líp ne pane Bučku?;-D

1 0
možnosti
VB

Možná ministryně spravedlnosti p. Vojtěchovi a jeho nástupcům zajistila "lepšího" soudce, který si osvojil tvrzení MZ (bez porovnání se světem), že protilátky po nemoci vlastně nic neznamenají. Dr. Válek coby nový kandidát na příslušný úřad se přiučil: nyní si nám dovolují svorně tvrdit, že právě ten, kdo má po nemoci skutečně hodně protilátek, tak si má pospíšit na injekci. Naopak intenzivista dr. Balík z VFN tyto lidi očkované po covidu má na JIP. Pár miliónů neočkovaných Čechů prostě svým postojem říká, že už covid buď měli nebo jsou na něj připraveni, zpravidla jde o mladé, zdravé lidi, kteří ho prožijí bez problémů. Skandinávie dnes žije bez omezení s osobní odpovědností občanů, že budou chránit sebe i druhé opatrným chováním. Na JIP mají méně pacientů než my. I mrtvých mají mnohem méně než ČR. A nejde jen o to, že lidi musejí platit testy, ač nemají příznaky nemoci. Jde o to, že svorně spolu vymýšlejí, aby ti bezpříznakoví neočkovaní museli chodit často na invazivní nosohltan (PCR). Naštěstí některá rozumná pracoviště používají slinový PCR - ale radši bych to neměla prozrazovat, Vojtěch a spol. zařídí, aby si ti neočkovaní užili více můča.

0 2
možnosti
Foto

Vy musíte být po včerejších OVM hodně zklamaná;-D

4 0
možnosti
Foto

:-) Chobotnice versus žraloci, nikoli však v jednom akváriu, ač mnozí dále, než do jednoho, tedy místního akvárka, nedohlédnou;-)

1 0
možnosti
JS

V momentě , kdy se jedné chobotnice zbavíme , její teritorium zabere jiná.

4 1
možnosti
Foto

Chobotnice mají nepřítele i v žralocích, jakož i naopak;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik