Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GH
JF

Jak se níže obává pan Kounovský, tihle nebudou. nebojte. A Rusko zde na to má své lidi, aby, když už doufejme nejspíš vládnout nebudou, zdatně kalili vodu! A ještě níže - ano, ruské služby FSB/GRU byly vypráskány ne za vlády tzv. pravice, ale za vlády ANO/ČSSD! 8-o

1 0
možnosti
AK

Ničeho se nebojte.

I po volbách nám zase bude vládnout Německo a Brusel.

4 0
možnosti
LH

Za které vlády a kterého prezidenta došlo k narovnání počtu osob na velvyslanectvích?.....

0 0
možnosti
Foto

Rozhodně to není zásluha ani vlády, tím méně prezidenta.

Kdyby Rusové nedali důvod, zůstalo by při starém.

1 0
možnosti
JN

J16o43s88e90f 23N10i47k12l

25. 8. 2021 20:02

A já jsem naivně věřil, že u nás vládne EU.:-P

4 1
možnosti
Foto

K88a98r24e93l 54C49a44c11h

25. 8. 2021 19:53

Strašení Ruskem v dnešní době může fungovat jenom na lidi málo informované a libozvučně to může znít pouze pro lidi zaslepené fanatickou nenávistí, která souvisí s traumatem, že jsme se v r. 68 neodvážili ruské agresi vojensky postavit. Opakovali jsme tak rok 38, kdy jsme zemi bez výstřelu dali Němcům. Nenávistí k někdejšímu agresorovi si léčíme trauma z vlastního selhání.

Že je politika často špinavá a lidé, kteří se dostanou k moci jsou neustále ve styku s korupčním prostředím, kterému se špatně odolává, o tom nepochybuji. Neúplatných a současně schopných politiků je v ní málo. S tím se ale dá dělat jen velmi málo.

Že je nám NATO na h.... vidím již delší dobu, ale z jiného důvodu, než na tento pakt nyní hudrá pan president. Mám totiž úplně jiný pohled na to, jakou bychom měli mít vojenskou doktrínu. Měla by být výhradně obranná. Jakékoli zahraniční mise za hranicemi EU ve státech, které nás vojensky nenapadly, jsou aktem agrese a nemohu je podporovat. Když není schopno NATO chránit hranici EU ani před invazí nelegálních migrantů, je nám k ničemu. NATO je americký projekt a řeší výhradně zájmy USA. Zájmy EU je v podstatě nezajímají. Pro USA je slabá EU konkurenční výhodou.

Už to nebudu dále rozvádět. Máme úplně rozdílný pohled na to, co nás nyní ohrožuje. Rusko je opravdu až někde úplně vzadu.

8 6
možnosti
JZ

Cach zase blouzní a žvaní nesmysly. U něho to ani nepřekvapuje. ;-D;-D;-D

5 5
možnosti
JM

J26a74n 13M60a20r63e39k

25. 8. 2021 19:35

Asi vámto Rusko vládnout bude....v iDnes novinách čtu omyšlence zvolit za prezidenta Babiše. To je doslova geniální nápad.

2 0
možnosti
Foto

Pardon Jene, ale i Vy podléháte těmto šálivým, NE-LI AŽ CHOROMYSLNÝM představám? DOBA BIPOLÁR. SVĚTA POMINULA ZNOVUSJEDNOCENÍM NĚMECKA. DNES JE VŠE VSKUTKU JINAK. Naštěstí! A nejen pro nás!

2 0
možnosti
PK

Relax pane autore, dál si budete dopřávat mj. stávající radosti zpoza oceánu ......politickou korektnost, gender, multikulti, klimašílenství s Grétou, LGBT, nadpráva menšin, předpodělanost před islámem, nemluvě o sexual harrasmentu, Mee too, protibělošském rasismu BLM... Zkrátka věci, které by se daly shrnout pod heslo „programový úprk od zdravého rozumu”. Rusové nedorazí,,,mají svých starostí doma až moc...;-D;-D;-D

13 0
možnosti
Foto

Pořád je to lepší, než chodit na prvomájové průvody, zpívat častušky, být členem SČSP, mít všude sochy Lenina Stalina atd.

Já vím, někomu se stýská ...;-D

5 3
možnosti
JZ

Já doufám, že Rusko nám nebude vládnout v každém případě.

6 0
možnosti
Foto

Ono stačí, jak jistým prostřednictví vládne už teď.

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik