Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

no, Závorka, kde je ten positivní nadhled, který inzerujete ve svém záhlaví?

Nikdo nikomu nezakázal věcnou kritiku, To, co bude stíháno, jsou lidové pomluvy a lži jako například ta o amerických Demokratech - pedofilech, bizarní žvásty našich lhářů z "alternativních medií" atd.

Vy si holt budete muset dávat pozor, když vymýšlíte, jak nejlépe pomluvit ty, s kterými nesouhlasíte.

3 0
možnosti
LJ

Opakuji: Německo a další země nabírají migranty, aby měly pracovní síly, protože mají velmi nízkou porodnost. Navrhněte jiné řešení.

2 1
možnosti
Foto

Z toho, co jsem vyčetl zde: https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/novy-zakon-proti-nenavisti-putuje-do-nemeckeho-parlamentu-povinne-hlaseni-policii

nevyplývá nic, o čem píšete. Také nic o postihu za věcnou kritiku. Ale možná na sítích ubyde těch největších bizarností. Nejsem zastáncem absolutní svobody slova. Ani té, kterou si užívá Miloš Zeman se svou smečkou hyen pobíhající volně v jeho hlavě. To, co jsou lidé schopni napsat na sítích , jsou někdy takové sprostoty a zhovadilosti, že se takové výlevy či výkřiky míjejí účinkem ve smyslu kritiky.

3 2
možnosti
ZD

Příkladem normální lidské hlouposti je napsat, že se někomu v hlavě honí hyeny. Hloupost jak z praktického hlediska tak i formálního. Jiný přístup ke komentování událostí, nebo jiný názor nazývat rejem hyen je presentace mírně řečeno hysterické povahy. Bude se to také postihovat ? Nebo stačí když si čtenáři pomyslí něco o nenaplněném životě autora.

0 0
možnosti
PK

No už tak dlouhodobě činí a daří se jim to (reakce na nadpis)...a zvláště Piráti jsou jejich prodloužená ruka....

1 2
možnosti
LC

A nějaký návrh jak to řešit by nebyl?

1 0
možnosti
JL

Tak takhle to chodí v Mnichově? .. Když byla tzv. migrační krize, čili přes Evropu pochodoval asi milion imigrantů z Turecka, dělal jsem si legraci, že Západ se nudí a potřebuje nějaké vzrůšo. Byla to sice ironie, ale je možné, že to tak v podvědomí lidí funguje. ...Dívám se momentálně na švédsko-německý kriminální seriál HASSEL, Hlavní hrdina policista sice je bílý, jeho parťák taky, ale pak už se tam mezi policisty vyskytují další rasy a etnika - Japonec, jakási hezká mulatka, inspektorka přicházející na kontrolu se jmenuje Fatima - jeden člověk, hrající to na obě strany, je africký černoch. Je to pestré. Hlavní zločinci ovšem nejsou muslimové, ale exJugoslávci. Jinak by to asi nenatočili. A samozřejmě hojně žen v řadách policie. Situace ve Francii a Británii je známá, Dánové zpřísňují legislativu - do Španělska se nahrnulo asi 6000 lidí z Maroka, protože je Maroko o víkendu pouštělo....Čekají Evropany pestré časy.

1 0
možnosti
VV

Silne a ucelove prehanite. Ano, jeden takovy pribeh se stal, ale ne v Mnichove kde zije vas bratr ale v uplne jine zemi.

1 0
možnosti
JK

Nebojte, budou to určovat rozsudky soudů, ve kterých z 99% sedí jenom a pouze rodilí Češi, kterým Němci nemohou určovat vůbec, ale vůbec nic.

-

§403 trestního zákona: kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

-

A jde jim to dobře už dnes:-):

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/soud-podminka-trest-nenavistne-komentare-xenofobie-rasismus-terorismus_2010011850_aur

1 0
možnosti
LU

A nabudúce o Karkulke.

2 0
možnosti
PV

P52a29v35e85l 81V55é43b64r

20. 5. 2021 20:37

Bohužel, bude možné jenom o Karkulce a ničem jiném.

1 0
možnosti
Foto

I46v92o 75C68i40l36i24c89h

20. 5. 2021 19:10

To je hrozné ;-€

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik