Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VašekIV

14. 10. 2009 8:30
Máš, stoprocentní pravdu.

Jen bych odboural tu ironii.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PZ

petr-kapr

14. 10. 2009 8:33
Re: Máš, stoprocentní pravdu.

Na tu ironii mě svedlo to tahání za jeden provaz a pak už to nešlo psát část tak a část jinak. ;-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

14. 10. 2009 7:55
Klaus mel nato tema globalniho oteplovani

prednasku i v USA , a na par radiovych stanicich, takze vim ze netvrdi ze to oteplovani neexistuje , ale tvrdi ze lide ho ovlivnuji velice malym procentem , ze jde spis v rozhrani urcitych let o opakujici se ukaz , se kterym si vzdy priroda poradila sama, i za horsich podminek nezli existuji dnes ! A zese ten "problem" vyuziva jako politicka zastera, nezli co koliv jineho ! A AL Gore je toho nejlepsi dukaz , nejen tim co delal jeho otec a co ponem zdedil, ale i tim jak sam v USA kaze "vodu a pije vino" ! Kazdopadne plno zdejsich expertu se s Klausem schoduje , nebo spis on snima , protoze stim Klaus neprisel jako prvni , ale bohuzel se jim z politickych duvodu nedostava v media stejneho sluchu jako tem druhym !! Takze nezli neco napisete , je lepsi si zjistit poradne fakta !:-))

0 0
možnosti
PZ

petr-kapr

14. 10. 2009 8:02
Re: Klaus mel nato tema globalniho oteplovani

Myslím si, že když pan prezident říká, že globální oteplování je nafouknutá bublina, tak tím do veřejnosti vysílá vzkaz klidně drancujte planetu dál, však se nic neděje a to je podle mě dost nebezpečné.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

14. 10. 2009 7:54
Pokud tomu dobře rozumím....

Pokud tomu dobře rozumím, tak celý tenhle cirkus kolem pana K je kvůli tomu, že se mu jaxi nec hce podepsat LS. Jenomže, pokud by se dodržovaly pravidla a zákony Unie, tak jeho podpis je stejně zbytečný. Už jeden stát právoplatně rozhodnul o nepřijetí LS - a to přece stačí, LS je neplatná. (že byl tento stát výhružkami přinucen hlasování opakovat jenom svědčí o tom, že obavy pana K jsou zcela oprávněné)

0 0
možnosti
PZ

petr-kapr

14. 10. 2009 7:58
Re: Pokud tomu dobře rozumím....

Je věcí Irska jestli opakuje referendum nebo ne. Tak jako nám se nelíbí, když nám Francouzi radí, jak sesadit Klause, tak Irům nemá nikdo právo kecat do toho kolik si udělají referend. Fakt je ten, že takovýto systém přijímání evropských smluv se mi taky nelíbí. Podle mě by mělo být celoevropské referendum a pokud by se vetšina občanů EU vyslovila pro, tak by smlouva platila.

0 0
možnosti
B

bullterrier.proti.eu

14. 10. 2009 7:39
Tak jsem se nasmál,

můžete mi říct, kde udělali chybu soudruzi na Marsu a Jupiteru, že jim stoupla průměrná teplota? A mnohem víc než u nás? A neměla by naopak přijít pravidelná 250letá malá doba ledová? A neprotneme k tomu rovinu galaxie, což vždy přináší klimatické změny (to je právě ten Jupiter a Mars)? Prostě vývoj je těžko předvídatelný, ale zkuste si zarovnat dnešek do pravidelného vymírání druhů, vypadá to, že se nám na začátku 21. století protne pár těchto pravidelných period a nikdo neumí říct následky. O tom, že jste ve fanklubu Bertíka Posselta, se nemá cenu bavit. To je váš osobní postoj. Většina lidí jej asi bude mít jiný. Hold nám Konrád Henlein tak neučaroval ;-D[>-]

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

14. 10. 2009 7:30
No ono to začíná vypadat,

že pan K žádný mandát ani nepotřebuje, on si s tím prodloužením mandátu nemandátu poradí úplně sám. Tipnul bych si, že díry v ústavě mu už Jakl našel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1271x
Cimrmanolog (Jára by měl z mých rodičů radost - narodil jsem se v zapamatovatelném roce 1980), "politolog" (papír na to mám, ale to je tak všechno).