Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ostatně i kdyby to neřekl, tak z jeho oficiálně vyslovených názorů je jasné, že takovou proevropský orientovanou osobnost bude hledat.

Mimochodem, ale ta dotyčná osoba si těžko bude chtít po tom jmenování řezat pod sebou větev a kbelíčkem vyprazdňovat svůj korunový píseček.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s onou možností , že prezident může jmenovat ČNB z "blbů" z Horní -Dolní.

Ústava zřejmě nepočítá s tím , z prezidenta se během funkčního období může stát vlivem věku a životního stylu podobně nesvéprávný jedinec. Navíc - velmi těžko odvolatelný.

Chce to opravdu urychleně doplnit Ústavu o nutnost sdílení zodpovědnosti.

1 0
možnosti
Foto

Šlo to napsat i stručněji, leč souhlasím. ;-)

2 0
možnosti
MV

Pane Svadlenka,uvolnete se...zitra je sobota a potom nedele......nenervujte se ...........jaro uz je skoro tady.....juknete na zahradku.....promyslete co bude treba.........bude Vam dobre:)

3 1
možnosti

Prezident Zeman je tak proevropský politik, že leze do zadku Putinovi, opakuje jeho propagandu a říká, že nevěří západním politikům a NATO, když informují o tom, co se děje na Ukrajině. To euro je asi nějaký relikt z minulosti, protože jinak nás Zeman nevede do EU, ale do ruského područí.

3 3
možnosti
Foto

Lepší být rudý než mrtvý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik