Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tak. Jenže ono válčit je pro Kreml snazší, než budovat. Donedávna pořádalo NATO s ruskou armádou společná cvičení a Rusko bylo chápáno jako partner, přinejmenším obchodní.

Jenže současná sestava v Kremlu není schopná zem rozumně řídit, a tudíž se potíže musí na někoho svést. Chceš-li mír doma, veď válku v zahraničí.

4 0
možnosti
KV

A co Bushova ( Obamova ) USA - Tento stát patří mně a co je za ním na zeměkouli je také moje.;-)

0 2
možnosti
VV

Pokud vas prispevek neni mimo tema, dovolim SE vas zeptat odkud to mate.

1 0
možnosti
MP

Vysmíváte se běžným občanům, že nemyslí. Patrně těm, co mají jiný názor než Vy. Mocenská politika se však profesionálně hraje na víc tahů, pro které já, a ani Vy nemáme dost informací. Co však máme jsou dílčí výsledky. Třeba blaho lidu Iráku a Libye, když je USA zbavily nenáviděných diktátorů. To že tam ti  lidé následkem ztratili i základní lidská práva už nějak nevadí. On totiž USA nyní chaos vyhovuje. Je, nebo není pravda o investici USA v hodnotě 5mld dolarů do Ukrajiny v předehře Majdanu. Chtěly nebo nechtěly USA vybudovat na Krymu středisko pro své námořníky? Jsou to vše skutečně jen Putinovy pomluvy? Jo píšete, že přemýšlení bolí. Přesto doporučuji se zamyslet.

2 6
možnosti
JR

J36a79r11a 36R63a18n16k

3. 3. 2015 23:38

RvTak jako se cela vychodni Evropa zbavila svych diktatoru, chteli i ostatni zeme, nesvadejte vse na USA, pokud nekomu nejaky chaos a vrazdy nesouhlasicich vyhovuje, tak je to byvaly Sovetsky Svaz, jehoz diktator (proc mi pripomina ten film s Ch. Chaplinem?) usurpuje sousedici zemeRv

5 2
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik