Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aha, nějak jsem F. Matějku nedokázal zařadit a teď už ano!! A chápu všechny, i minulé (viz. Mr. Nobody), reakce. Jakobín v ultrapravicovém rouše. Ti jsou jako komunisti. Přesvědčení o SVÉ JEDINÉ SPRÁVNÉ pravdě. Už to chápu! S Vámi se OPRAVDU diskutovat a polemizovat nedá:-).

3 1
možnosti

..... když vono se to porád vopakuje,- už vod teho Petra Velikýho, furt je to stejný, voni nás vůbec nechápou,(jako ten spořádanej Západ), dělaj si co chtějí a ešče k temu sou na těch hliněnejch haxnách ..... a stále vegetujou, žijou, - zkrátka existují a někerý individua sou z nich tak podělaný strachy až se z teho musijou vypsat (to mi teda vážený autore vysvětlete, jak je to vůůůbec možný ?!)

0 0
možnosti

Tak tak, pouze vegetujou a žijou ...

1 1
možnosti

Zapletale vás v té škole naučili starou belu. Tak Putin špičkový agent KGB. Ale co starej Bush, který byl v letech 1976 - 1977 přímo ředitelem CIA. To je na hajnýho dobrý výkon, že ?

0 4
možnosti

Superšpičkový agent Bush senior :-). Pane Dvořáku, přece o agentech článek není..

3 1
možnosti

A kolik lesů má USA a proč mají Američané přes 1000 vojenských základen ve 130 zemích světa ? Hlídají tam srnky a koloušky?;-D

1 3
možnosti
Foto

Říkám to furt, že studium VŠ by nemělo být placené z veřejného. Takový vyhozený prachy.

2 6
možnosti

To už snad toho Bendu v Plzni víc neučili, nejen psát velká písmena.

1 4
možnosti

J38a16n 35S87e93m71i50k

1. 1. 2015 14:35

fakticka:"špičkový agent KGB, působící v Západním Německu "

Putin tohle urcite nebyl....on byl de-facto administrativni pracovnik ve spratelene NDR umisteny ve meste kde byla velka posadka sovetskych vojsk.

Bydlel s rodinou zcela nekonspirovane v panelaku kde bydleli rodiny jinych sovetskych uredniku.

Co mel asi v teto situaci v provincnum meste ve spratelene zemi na starosti? Rozum napovida ze s nejvetsi pravdepodobnosti psani hlaseni o sovetskych vojacich umistenych tam na posadce.  

Byl to "spickovy agent" asi jako jeho kolega z KGB nekde u sovetske posadky v Olomouci;-)

3 1
možnosti

Po krátké stáži na Západě :)

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane vědče ten Váš "obr na hliněných nohou" dokázal kupodivu vždy ze své země vyprovodit ty, kteří o něm smýšleli podobně jako Vy. Přihodilo se to třeba Napoleonovi I., Hitlerovi i s jeho vazaly a podobně skončili raťafáci globálního kapitálu kteří si chtěli přes ty své Chodorkovské udělat z Ruska lacinou benzinku popřípadě plynárnu. 

Pro ně byl zdaleka nejlepším ruským vůdcem neschopný alkoholik Jelcin:-)

3 9
možnosti

Dokázal, za cenu obrovských ztrát civilního obyvatelstva. To bychom měli oslavovat??!! Brit. gen. Montgomery kdysi prohlásil: "Kdybych já vedl válku, jako ruští generálové, již dávno bych stál před vojenským tribunálem s obviněním za mrhání lidskými životy".

4 0
možnosti

Velmi pozoruhodný je jev, resp. schopnost ruské propagandy přesvědčit obyčejného ruského člověka, že ten obrazně suchý chléb, který konzumuje, je ve skutečnosti velký smažený řízek. Dokud se toto bude dařit, proč by Putin něco měnil, resp. proč by klopotně stavěl moderní podniky, když může snadno a rychle stavět Potěmkinovy vesnice a smažit virtuální řízky.

9 1
možnosti
Foto

K pádu SSSR  nepřispěla nepřispěla cena ropy, ale to, že Regan SSSR uzbrojil.  Také to, že se nebál říct, že SSSR je říše zla, což platí do současnosti. Neznám ani jednoho pravičáka, co by podporoval Rusko v jeho současné politice.

8 1
možnosti
Foto

Ode mě karma. Střízlivé a logické zhodnocení faktů a skutečností.

8 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
Pracuji jako pedagog, vědec a zastupitel v UH. Na FF MU v Brně jsem vystudoval několik oborů. V doktorském programu se specializoval na ekonomické dějiny měst a obcí.

 

www.facebook.com/jan.zapletal.1272

Seznam rubrik