Diskuse

Rusko vs USA

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Většinou máte pravdu, ale USA by si měli uvědomit, že to teda evropanům rozhodně neulehčujou. Neutralitu ČR si přejou jen přátelé starých pořádků a hlupáci. :)

2 0
možnosti
RE

Tak, jak se říká, život bývá o volbě menšího ze dvou zel. Volil bych USA. Maj super muziku:-) Rusko má zas lepší letadla, ale já se strašně bojim lítání.....:-(

0 0
možnosti
JR

J70a83r60a 13R64a26n18k

8. 12. 2014 1:13

Pane Endersi, pokud mate na mysli ta dopravni a obsluhu, tak Vas musim opravit, je to des. Kam se hrabou na Quantas, Singapour Airlines, Lufthansu a Japonce a Cinany:-)

0 0
možnosti
PS

Bylo by dobré , aby si to zavčas uvědomili i naši spoluobčané a podle toho se chovali. Až bychom spadli rusům do sféry vlivu, mohli by si stěžovat tak maximálně na velení v gulagu.Nechápu, jak mohou lidé u nás obhajovat putina a nadávat na naše spojence USA a EU. Jedině to jsou naši partneři pro budoucnost a svobodný rozvoj naší země, z Ruska přichází vždy jenom diktatura a rozklad.

5 0
možnosti
PB

..... áááá, tak když to vezmu kolem a dokola, Děda Mráz mě zrovna nenadchnul, Santa Klaus je už taky pěkně utahanej morous,- tož asi zvostanu u teho Ježíška, to je jistota !

0 2
možnosti
Foto

A hodně se k němu modlete, až bude zle. Určitě Vám pomůže.

2 0
možnosti
JR

J84a15r45a 22R50a48n13k

7. 12. 2014 18:15

Mate pravdu, ale ono toho prislo z USA mnohem vice, at uz je to v klasicke literature, hudbe, vyzkumu a ano, byli jsme to my Evropane, kteri uz po staleti odchzeli na Novy kontinent. Vcera jsme videla na netu Twitter, ktery dokazoval, ze lide  v Novorussii zacinaji stradat, chleba byl na pridel a clanky o panikaricich Moskvanech, nakupujicich, nez se zvednou ceny....rubl jde dolu...

http://www.theguardian.com/business/2014/dec/01/russian-intervenes-central-bank-rouble-crumbles

2 0
možnosti
RH

USA je jen mladší brácha Evropy, kterému se momentálně daří lépe, ale všechno, co umí, se naučil od staršího bráchy.. Pokud to budeme vnímat spolu s Putinem jako střet Rusko vs. Západ, pak je to srovnání velmi smutné pro Rusko..

5 0
možnosti
Foto

Vaše názory jsou sice zajímavé, ale nemyslím si, že je to tak.

USA se kvůli svojí kolabující ekonomice a upadající moci snaží nahnat Rusko do války proti EU, aby oba celky co nejvíce oslabila, mohli jim dodávat zbraně, zboží a poté mocensky diktovat.

Jenže se nakonec budou smát Číňané, protože pokud budou výrazně oslabeni EU a Rusko, tak si Čína se samotnými USA dokáže poradit.

Pokud by USA, EU a Rusko uzavřely spojenectví proti Číně, tak mají šanci Číně vzdorovat.

Proto nechápu současnou politiku USA, která si z Ruska udělala nepřítele, vyvolali válku na Ukrajině do které chtějí zatáhnout Rusko, ale díky moudrosti Putina se jim to zatím nedaří.

4 13
možnosti
PZ

Pane Petriku,

Kdyby doslo k vami popsanem scenari EU a Rusko oslabene a USA a oslabene Cinou, kdo tam do Ceska ma nejbliz? Rusko nebo Cina?

5 2
možnosti
JZ

Z Ruska toho fakt moc dobrého nepřišlo. V letech 1948 - 1989 režim, který nás změnil v rozvojovou zemi.Rv

10 1
možnosti
OP

Je pravda, že na tomto blogu  a v diskusích se profiluje většina autorů na rusofily nebo rusofoby a adekvátně na amerikanofily a amerikanofoby. Ve skutečnosti je žádoucí a lidsky přirozené, podporovat to, co je v daných zemích podnětné a odmítat to, co produkují špatně. Rusko i Amerika si mohou podat ruce, strach jde z obou.

5 3
možnosti
JT

Mate pravdu, ale moznosti Ameriky znicit svet jsou ponekud vetsi

3 4
možnosti
JT

Fakt nevite, co prislo z Ruska za poslednich 100 let ? Vy jste z Marsu ?

3 4
možnosti
PK

P23a46v42e81l 79K29r69á17l

7. 12. 2014 15:37

Smrt,komunismus,totalitu,propagandu a zase smrt.To by měl vědět každý.

8 2
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Jsme vsichni lide..

Seznam rubrik