Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

12. 7. 2010 18:57
matka Hitlerova pracovala pro zida, a jestli ji supem

poslal tehotnou domu, tak vezte ze jeji PRVNI A DRUHE DITE se narodily MRTVE!!!!

Adolf byl TRETI. A to uz byla davno vdana.

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

12. 7. 2010 13:31
Ten "článek" je plný stokrát otřepaných a vyvrácených.

.... legend. Otcem Aloise Schickelgrubera byl BUĎ Johann Nepomuk Heidler, NEBO jeho bratr Johan Georg Heidler. Je to taková klasická rodinná "dráma" jakých na venkově bývaly miliony. Nesezdaná Schickelgruberová se poznala s krajánkem Johanem Georgem Heidlerem a přes něj s jeho bratrem sedlákem Johannem Nepomukem. Krajánek nejspíš smočil dříve, než bylo dost peněz na svatbu, takže Schickelgruberová povila dítě ještě za svobodna, provdala se za Johana George teprve později. Aloise si vzal na vychování jeho bratr Johann Nepomuk, kterému ale asi matinka také nebyla lhostejná, takže je možné, že smočil ve skutečnosti on :)

Ty řeči o židech Frankenbergerových jsou nesmysl, protože u žádných ve skutečnosti nepracovala a Židé byli z Gratzu vyštváni v 15. století a nesměli se tam vrátit do šedesátých let 19. století. Vymyslel si to (nebo někde slyšel) Hans Frank. Tyhle stokrát omleté povídačky drží při životě naši židobijci, ve své trapné snaze "každy zloduch historie musí mít židovský původ".

0 0
možnosti
OR

oskie98

12. 7. 2010 11:48
Z Wikipedie

(Krome cestiny) i ty informace same jsou ponekud zmatene. Ja vim, ze jmeno Rotschild je popularni, ale nemusime na nej svadet uplne vsechno. Jednalo se totiz o rodinu  Frankenbergerovych z Grazu (u teto rodiny totiz matka Hitlerova otce pracovala). Navic otcovstvi Leopolda Frankenbergera se nikdy neprokazalo. I kdyby se prokazalo, tak zidovstvi se dedi po matce, tudiz Hitleruv deda by zidem stejne nebyl. "Adepti" na otcovstvi byli tri, krome Zida Frankenbergera to byli dva bratri Hiedlerove (nebo take Huettlerove). Jeden z nich se jmenoval Johan Nepomuk.

Kvuli jmenu Nepomuk se soudi na ceske koreny,. ale opet to neni dokazane. Nepomuk - sv.Nepomuk byl totiz uznavanym svatym v Cechach i v Nemecku ...

Podle toho to nakonec vypada, ze bude mel predka Cecha NEBO Zida NEBO ani jedno.

0 0
možnosti
MKP

Mirošek

12. 7. 2010 9:20
CESTINA BYT MUJ KOBYL

Asi taková je úroveň článku. Navíc, informace o židovských předcích Hitlera jsou notoricky známé. Kromě toho např. i jeho osobní šofér a velký přítel, nositel legitimace NSDAP s číslem 1 byl rovněž židovského původu. Navíc překlad z němčiny i s velkými písmeny? Kde jste se učil německy? Každý překladatel Vám potvrdí, že neexistuje doslovný překlad, ale pouze překlad správný. Takže úroveň Vašeho příspěvku považuji za nevyhovující.;-O

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

12. 7. 2010 9:38
Re: CESTINA BYT MUJ KOBYL

ty informace asi nejsou neznámé, ale obecně známé nejsou - a notoricky, to ani náhodou...

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

12. 7. 2010 9:06
koukám...

co to je za reakce???

počítání teček, gramatika, je to nějaké divné (ani na Nově to nebylo) - je to legrace vás číst 8-o

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

12. 7. 2010 8:25
:/

Kdyby nebyl Hitler a nenakýbloval se do celýho světa a udělal si pořádek jen u sebe, mohli by se dnes nazývat věci pravými jmény.

0 0
možnosti

ellukas

12. 7. 2010 6:04
Vysokou vědeckou hodnotu vašeho příspěvku

poněkud znehodnucuje gramatika a stylistika vašeho písemného projevu: "Mozna kdyby Hitler dostal spravnou lekarskou peci,nejvetsi tragedie posledniho stoleti mohla byt zabranena?"

Správně: Možná, že kdyby se Hitlerovi dostalo správné lékařské péče, největší tragédii posledního století mohlo být zabráněno?"

0 0
možnosti
IR

IBM R.I.P.

12. 7. 2010 7:22
Re: Vysokou vědeckou hodnotu vašeho příspěvku

Ale no tak, vždyť je to evidentně doslovný převod z němčiny, i s těmi velkými písmeny...

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

12. 7. 2010 4:34
?

Co to psalo za exota???

0 0
možnosti
A

Asmodai

12. 7. 2010 5:06
Re: ?

Je to nějaké divné ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Jsme vsichni lide..

Seznam rubrik