Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Helena1

21. 6. 2009 20:59
Nechci tu žádné imigranty

Tedy nějaké vyjímky samozřejmě ano, ale masový příliv NE. Tohle je moje země, mých předků, vzniklá z jejich práce a bolesti a nevidím jediný důvod proč by zde měl na tomto území parazitovat někdo jiný.

0 0
možnosti
RB

erben3

21. 6. 2009 19:29
.

A proč sem vy imigranti vlastně přicházíte? To nemáte svoje domovské země? Co se vám v nich nelíbí, že odcházíte? Chudoba, poušť...? Hodnoty, které jsou tady v Evropě, nespadly z nebe. Zdejší lidé si je museli tvrdě během mnoha staletí vybojovat. Ano, přijďte, pokud tady chcete  pracovat, dodržovat naše zákony a hlavně se plně integrovat a přizpůsobit zdejšímu způsobu života. Ale korán, Alláha, mešity  a vaše středověké móresy si nechte doma, tady o ně nikdo nestojí. A hlavně Evropa už má něco obdobného hezkých pár století za sebou a opakování  nechce.

V opačném případě zde také vítejte, ale pouze jako turisté. Prohlédněte si Karlštejn, vyfoťte si orloj, dejte si pivo a sbohem.

0 0
možnosti
S

sonic

21. 6. 2009 16:13
..

celý problém, stejně jako vpodstatě každý problém, způsobuje stát. pokud dává stát někomu podporu v nezaměstnanosti desítky měsíců, tak je to samozřejmě pro pracující lid problém. stačí, aby se přestaly vyplácet sociální dávky a aby se zprivatizovaly státní nebo městské byty a imigranti nebudou mět ani co jíst, ani kde bydlet, a odtáhnou zpátky.

0 0
možnosti
ZK

SID09

21. 6. 2009 15:34
Autor je trošku mimo.

Je to tak od každého trochu. Jako celek je ale hlavně nepovedená propaganda. Imigranti totiž musí mít sami zájem o integraci a nesmí čekat, že to za ně někdo provede!!!  Ti co se nechtějí integrovat, tak veřejně pláčí a ztěžují si. Ti druzí, naopak pracují, učí se jazyk a nebrání se styku s majoritou.!!;-O

0 0
možnosti
RF

Randall Flagg

21. 6. 2009 15:33
Dovolim si nesouhlasit.

Primarne je podle mne problem v tom, ze v USA nikomu neletaji peceni holubi do pusy, a kdo nepracuje, proste skonci pod mostem.

Zatimco na starem kontinente je ten pristup diametralne jiny, a pristehovalce nic nenuti starat se o sebe samostatne. Az se tohle zmeni, myslim ze nebude problem ani tady.

0 0
možnosti
K

kevinbb

21. 6. 2009 15:11
Mrknete se na mapu,

Evropskych statu a USA. Podivejte se na zalidnenost, Ti emigranti se vpodstate v USA ztrati, ale v Evrope je videt kazda stovka novych emigrantu kteri se nechteji integrovat.

Ale v USA se to uz taky pomalu meni, starousedlikum to uz taky zacina vadit, zvlaste latino komunity a nejlepsi na tom je, ze touto realitou se zacina vic a vic spojovat bila a cerna cast USA.

To vase povidani je povrhni a propagandicke.

0 0
možnosti
V

vrgf

21. 6. 2009 15:01
multikulti

no, problém je možno práve v multi-kulti. akokeby bolo niečo zlé na tom, vyžadovať od imigrantov prispôsobenie sa kultúre krajiny, do ktorej prichádzajú a robiť tak krajinu jednotnou napriek vysokému prisťahovalectvu. môj názor je, že za to môže zlé svedomie bývalých koloniálnych veľmocí prípadne, aj keď to nemusí každému znieť dobre, prehnaná zženštilosť politiky v prípade Švédska

0 0
možnosti