Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Totedyne

25. 11. 2008 8:50
karma

Je zajímavé jak přez pokles dolaru vzrostl americký deficit. Článek ukazuje, jak pravicové recepty jsou na houby.

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

25. 11. 2008 6:53
Pachatel blogu spí,nespí,myslí, nemyslí a blbne

Chaotik ? Nebo člověk, který nemá zapotřebí se zabývat banalitami typu fakta, pravopis, stylizace ....kdo ví . Pokud jste autore v pohodě a jen tak levou zadní ...tak toho radši nechte a užívejte si poslední měsíce pohody, skončí .....

0 0
možnosti
JH

jirha

25. 11. 2008 6:39
Ježiš strašně moc se omlouvám

Přečetl jsem si jiné články autora a ještě jsem omylem zvýšil karmu. Pisatel je zjevně v jiné doševní poloze. Omlouvám se všem a neberte to prosím vážně.

0 0
možnosti
JH

jirha

25. 11. 2008 6:29
Pisatel vůbec neví o čem mluví.

Bush získal zemi s přehřátou ekonomikou po magorovi který preferoval stálý růst. Společnosti které nevykazovaly růst byly perzekuovány takže raději každý vykazoval růst bez ohledu na reálnou skutečnost. Podporovány byly naprosto prázdné projekty tzv e-businessu. Jedinou pravdou byl vysoký růst který ale neměl ekonomické reálné stabilní základy.

Výsledkem byl krach některých společností ale hlavně finanční problémy společností které měly pokračovat ve vykazování dobrých výsledků. Ekonomika drtivé většiny společností byla nadsazená a orientovaná na papírové růsty z přelomu tisíciletí. Přestože růst nepokračoval většina podniků pokračovala v nesmyslných investicích s tím že se ekonomika zase zvedne.

Do toho přišlo září a systém se začal demaskovat. Tehdy ještě bylo čas situaci zachránit ale nikomu se nechtělo do shnilého jablka zakrojit.

Prostě. Clintnovská administrativa připravila americkou ekonomiku do situace která nebyla zvládnutelná a s tím nemá Bush nic společného.

0 0
možnosti
JH

jirha

25. 11. 2008 6:33
Re: Pisatel vůbec neví o čem mluví.

Navíc bych dodal že pravým obrazem této mravní a ekonomické krize byla skutečnost že v aeroklubech byli školeni teroristé kteří neprojevovali zájem o skutečné létání ale s ohledem na plnění objemových čísel a udržení růstu je aerokluby školili jako by se nechumelilo.

Bohužel se nedostaneme ke správám která Clinton dostával od spravodajských agentur ale protože je uvaleno přísné informační embargo lze se domnívat že na to agentury upozorňovali ale president nedbal.

Současný problém světa padá svými kořeny do období Clintnovské administrativy ale nikdo to nechce hlasitě přiznat.

Vlastní teroristický útok a válka jen problém přiostřili ale rozhodně jej nezpůsobili jeho kořeny jsou daleko hlubší.

0 0
možnosti