Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pyuiot

30. 9. 2011 6:48
Chyba vasi matky :

Vesla predni dveri

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

30. 9. 2011 3:12
Jo, taky si pamatuju jednání s cizineckou policií,

když jsem se snažila vyřídit po roce 2004 trvalý pobyt pro manžela (občana EU). Na cizinecké policii nikdo neuměl jinak než česky. O co byli hloupější, o to víc na nás řvali. Vyřídit trvalý pobyt trvalo 6 měsíců, dalších 18 dostat rodné číslo.

Když jsem manželovi vyřizovala přistěhování do Kanady, trvalo to 2 měsíce při velice korektním zacházení a SIN (obdobu rodného čísla) dostal druhý den po příjezdu na počkání.

3 0
možnosti
PJ

Hellmoon

30. 9. 2011 6:38
Re: Jo, taky si pamatuju jednání s cizineckou policií,

pro přítelkini jsme tu jen vyřizovali přechodný pobyt a vím jaké je to ...... Nadruhou stranu jsme v čechách a nevidím jediný důvod proč by na úřadech měli úředníci mluvit jinak než česky .

0 0
možnosti
L

Leopoldo

30. 9. 2011 2:49
Ta úrednice by si na nejakého privandrovaného cikána

nedovolila kricet.A hned by dostal chudácek cikánek y s rodinou taky nejakej plat  a kdo ví co jeste.Zajímave je jak na priklad spaneláci,svýcari,holandané a mnoho jiných národu,pecují o starsí emigranty,at uz emigrovali z jakéhokoliv duvodu.

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

30. 9. 2011 0:28
obcanstvi je jen papir

myslim, ze Ceska Republika to prezije. Vite ono je to tezke, poslednich 100 let bylo pro nas Cechy velice tezkych, to se projevi jak na mentalite tak na chovani. Velkorysost velkych narodu nemuzeme nikdy mit a na Floride se to da take vydrzet. Doufam v zajmu lidstva, ze volite demokraty.

1 0
možnosti
LM

chachara

30. 9. 2011 1:26
Re: obcanstvi je jen papir

No mate pravdu,ze obcanstvi je papir,ale velice dulezitej,jak se pani mohla presvedcit.Jako manzelstvi je jen papir,ale taky velice dulezitej.Vzdycky se to pozna,kdyz clovek musi na urady.

A  volte demokraty v cele s Obamou Klementem Husseinem a az Vam budou stehovat cikany a cerny do baraku,ze mate nadmerny metry,jak se dalo za totace,muzete si aspon zpivat spolu se Streisendovou ,ze to delate v zajmu lidstva.

0 0
možnosti