Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

22. 5. 2008 0:54
vidite

a me vzdycky pritahovaly jizanske typy :-D, tmavovlasi a snedsi.

0 0
možnosti
JM

Hucul

21. 5. 2008 11:19
Tavici kotlik.

USA davno hlasaji "take the best, leave the rest". A tak tam proudi imigranti, kteri se o sebe dovedou postarat a necim prispet. Socialni staty Evropy jsou presne temi, kdo se pak stara o ten zbytek, ktery Amerika odvrhla jako zbytecny, neuzitecny, parazitni. A tento zbytek denervuje puvodni Evropany i ty slusne imigranty tim, ze parazituje na socialnim systemu a mnozi se jak veverky. Evropane, kteri drou jak barevni (srandovni uslovi v danem kontextu), si sami nemohou dovolit mit pet deti, protoze i dva plne pracujici lide si sotva nasetri na maly byt. Jejich sutr na krku je naopak rodinka imigrantu, zijici na podpore, ktera se o zajisteni sebe ani vlastnich potomku nemusi starat - za ne se staraji ti dva bezdetni Evropane.

0 0
možnosti
H

halohalo

21. 5. 2008 11:13
Bílá rasa je prý vybavena

kvalitnějším mozkem. Této kvality a vůbec lidského mozku je využito hlavně k sebedestrukci lidského pokolení. Žížala atomovku ani rakety nevymyslí ani nevyrobí, takže je trvale životaschopnější než člověk. ;-DČím menší a méně výkonnější mozek tím pro živočichy lépe.

0 0
možnosti
NN

natelius

21. 5. 2008 9:25
Dyk móre,

to je dóbře, že bílých rasýstů bude málo. Akorát se budou muset naučit víc pracóvat, aby naše děti uživíli.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

21. 5. 2008 7:06
Nevím, jestli jsem to dobře pochopil

pokouší se autor sdělit, že běloši se málo rozmnožují a proto by měli být nahrazeni lidmi jiných barev?

Já osobně mám trochu jiný pohled, lidstvo je přemnožené a to hlavně kvůli nebělošským rasám, které se množí bez ohledu na to, zda se dokáží o své potomstvo postarat.

Co se týče té nervozity, nevzniká ani tak z toho, že má stále více lidí jinou pleť, ale z toho, že stále více lidí s sebou přináší ze svých původních vlastí svůj způsob života, který je nekompatibilní se způsobem života euroatlantické civilizace. Pokud se přistěhovalci dokáží zařadit a přijmout naše hodnoty za své, je všechno v pořádku. Pokud vytvářejí komunity, které žijí odlišně nebo dokonce na úkor naší civilizace, pochopitelně to vyvolá nervozitu nebo odpor. A pokud se příslušníci takové nepřizpůsobivé nebo parazitní komunity dají rozpoznat podle barvy kůže, vzniká rasismus. Důvodem ale není barva kůže, ale odlišné a často nepřijatelné chování příslušníků té které komunity.

0 0
možnosti
RP

tata01

21. 5. 2008 8:04
Re: Nevím, jestli jsem to dobře pochopil

R^R^

0 0
možnosti
H

halohalo

21. 5. 2008 6:55
Ale to je v pořádku,

bílá rasa je zdegenerovaná a není nadále trvale životaschopná, protože dělá všechno pro svoji vlastní likvidaci.;-D

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 5. 2008 8:32
Re: Ale to je v pořádku,

Po ránu máš pomalý rozjezd. Dej si kapitalistické kafe, soudruhu Rokytko, možná se ti v hlavě rozsvítí. :-P

0 0
možnosti
MM

Miodrag Milovánovič

21. 5. 2008 6:18
Já s váma částčně souhlasím.

Já jsem přijel do Česka (Československá) začátkem 90. let z bývalé Jugoslavie, dnes Srbska. Tehdy tady byla velká antisrbská kampaň. Protože mám taky tmavší plet´, tak mi taky nadávali do Cigánů. Nepatřím mezi lidi, kteří nemají rádi např. Cigány. Ovšem je potřeba vidět i druhou stranu. V Srbsku je přirozený úbytek lidí (pokud´ nepočítamé Kosovo). Průměrná srbská rodina má mín než dvě děti. Nedávno jsem na srbské televizi viděl dokument o romské rodině, která má 6 dětí. To je u Romů běžná věc. Lehce se může stát, že za X let v Srbsku bude víc Romů než Srbů. Romové většinou nechodí do školy. Nemají práci. Srbové a Romové jsou si vzhledově víc podobný. Přesto se Romové nechtějí  asimilovat... Nerad bych, aby s z X let se romština stala úředním jazykem Srbska-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Jsme vsichni lide..

Seznam rubrik