Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sent

16. 2. 2011 7:21
Z vlastni zkušenosti.

Přes šest let jsem pracoval ve Slovinsku.Když jsem tam přijel,uměl jsem řict jen vino.Bylo čistě jen na mne,jak rychle se zapojim do společnosti a jak mne budou lide v okoli vnimat.A bylo mi jasne,že tak jak se budou divat na mne,tak budou hledět i na ČR.Když jsem pak odchazel,myslim ,že jsem zanechal dobrý dojem.Že se můžu kdykoliv vratit a že mam v SLO druhý domov.Nepotřeboval jsem k tomu žadne instituce,žadne dozace ani integračni programy.Bylo to moje rozhodnuti.Je na každem,kdo přijde do cizi země,jak se uvede a jak přijme zvyky a zakony.Pokud je ignoruje,musi počitat s tim,že nebude v zemi vitan.P.S.jako ateistu mne v silně katolicke zemi nikdo nenutil v nedeli do kostele ale ani ja jsem jim viru nevyvracel.Boste vsi pozdravljeni.

0 0
možnosti

hromobití02

15. 2. 2011 22:41
celý multi-kulti projekt musel ztroskotat

a to z jednoho jedinýho prostýho důvodu: Celá Země je multikulturní, jsou tu na jedné planetě různé národy, rasy, náboženská vyznání atd. No a jak to na naší matičce Zemi vypadá? Konflikty jsou na denním pořádku, jeden se snaží zničit druhého, toho co hlásá tu nesprávnou "pravdu", nebo jen tak, aby se nezkrátily žíly. No a teď se pokuste vměstnat tenhle mišmaš na malý prostor, copak se asi bude dít? To samé, jen v menším měřítku a na menším prostoru. Celá ideologie multi-kulti je postavená na toužebném přání, aby každý každého měl rád a všichni se navzájem respektovali. To je ovšem vrchol naivity, protože nic není vzdálenějšího lidské přirozenosti, než tužba tohoto sociálního experimentu. To prostě nemůže fungovat. Ne teď a počítám, že ani v nejbližších několika tisíci let.

0 0
možnosti

regulator

15. 2. 2011 21:44
velice dobry clanek......!!

konecne nazor zraleho muze , zivotni zkusenosti se nezaprou ! R^  Karma .

0 0
možnosti

Dux Mea Lux

15. 2. 2011 21:33
Imigranti

Váš naivní pohled na imigraci je vážně k smíchu. Multikulturalisté jsou v USA v převaze:

http://vdare.com/sailer/110213_byron_roth.htm

Amerika jak ji známe je kvůli imigraci barevných již teď odsouzena k zániku.

0 0
možnosti

notordluhousek

15. 2. 2011 21:46
Re: Imigranti

jo jo to samy se rikalo kdyz doslo ke zruseni otroctvi (tehdy byla jen prumernym vetsim statem na svete ktery odehraval v mezinarodni politice minimalni roli). a amerika misto toho se jeste vetsim otevrenim na jine kultury a stavbou etosu americana stala cim ? zaniklou zemi nebo nejvetsi velmoci na svete

0 0
možnosti

notordluhousek

15. 2. 2011 21:17
nerekl bych eu

ale nektere zeme eu.

a je to take slozitejsi protoze francie vyzadovala napriklad francouzstinu a pod. kterou jeji pristehovalci meli. konec koncu alzirsko to byla francie :) multikulturni souziti a rozvijeni je uspesne, jenom za ruznych podminek ktere vy zminujete. naopak velmi neuspesne krome spatne zvladnuteho multikulti jsou hermeticky uzavrena spolecenstvi - vzdy zaostala a vzdy porazena zememi otevrenymi na cizi vlivy (za urcitych podminek)

0 0
možnosti

daduna383

15. 2. 2011 21:16
vtip?

vaše představa o imigrantech v USA je velmi úsměvná. To myslíte vážně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Jsme vsichni lide..

Seznam rubrik