- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zrovna hubnu, tak Vám tedy pěkně děkuji.
Jejda, promiňte. Ale když z těch mých písmenek nic nevytvoříte, můžu Vám odpřisáhnout, že z těch fotek nepřiberete. Já před chvíli zase vypnula troubu. To je peklo
Vynikající blog! Je radost vidět, jak někdo umí.
Jen...do těch bílků na Pavlovu se doporučuje kápnout ocet, aby byla uvnitř vláčná. Není bez něho ta placka přesušená? Pro mě je tenhle dort absolutní jednička. Mám ráda ten kontrast sladkého a ovoce.
Díky!
Super, děkuji za pochvalu, to je v mých gastro začátcích moc příjemné a motivující. Jinak já tam ocet nedávám, pekla jsem to už fakt třikrát za ten měsíc a vždycky nádherně vláčné, jen teda jak píšu, pomazávám šlehačkou nebo krémem, díky tomu to nádherně zvlhne, spojí se to a je to delikatesa.