Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š23á79r31k20a 83A15n30d33r86l59o47v25á
Zrovna hubnu, tak Vám tedy pěkně děkuji.

J32i40t94k52a 14Z45á84m11e74č47n71í82k39o62v44á
Jejda, promiňte.
Ale když z těch mých písmenek nic nevytvoříte, můžu Vám odpřisáhnout, že z těch fotek nepřiberete. 

Já před chvíli zase vypnula troubu. To je peklo
M60a87r95i28e 86Š32í25p85k34o11v25á
Vynikající blog! Je radost vidět, jak někdo umí.
Jen...do těch bílků na Pavlovu se doporučuje kápnout ocet, aby byla uvnitř vláčná. Není bez něho ta placka přesušená? Pro mě je tenhle dort absolutní jednička. Mám ráda ten kontrast sladkého a ovoce.
Díky!
J64i48t47k57a 49Z91á42m41e84č15n64í10k82o31v86á
Super, děkuji za pochvalu, to je v mých gastro začátcích moc příjemné a motivující. Jinak já tam ocet nedávám, pekla jsem to už fakt třikrát za ten měsíc a vždycky nádherně vláčné, jen teda jak píšu, pomazávám šlehačkou nebo krémem, díky tomu to nádherně zvlhne, spojí se to a je to delikatesa. 
- Počet článků 51
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2233x


















