Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oranzovabandaska

8. 7. 2009 17:10
Autor je ignorant ..

Srovnavat 42.000 cisteho s 20.000 hrubeho to uz chce poradnou miru idiocie ..

0 0
možnosti
O

oranzovabandaska

8. 7. 2009 17:12
Re: Autor je ignorant ..

No koneckoncu kdyz se nedko dobrovolne uvezni v takove riti jako je Dom.Rep. neni se cemu divit .. 

0 0
možnosti
PU

spalovac

8. 7. 2009 15:53
Hmm a v arktidě nejsou tučňáci...

:-P

0 0
možnosti

Gaston

8. 7. 2009 14:04
hmmmm

Autore, z diskuse k článku vidíte, že nejenom že naši politici mají zanedbatelné prebendy, ale i čtenáři mají stejně vysoký smysl pro humor a ironii.

Příště, prosím, raději počítejte s touto skutečností a přilože pro tyto exoty nějaký polopatický výklad. 

0 0
možnosti
D

Dominicano

8. 7. 2009 14:12
Re: hmmmm

precti si ostatni clanky tohoto ,,autora,, a zjistis ze predevsim autor je pekny blb.. vzhledem ke skutecnosti ze ziji v DR  a znam ho, tak vim o cem hovorim.. jeho povest v ceske komunite je nejmene velice sporna.. kdyz pouziji diplomatickeho slovnicku a objektivity..

0 0
možnosti
ZB

zberanek

8. 7. 2009 13:57
Jsme v Česku

Autor je buď poslancem a nebo je z nějakého důvodu chce obhajovat. Jsme v Česku a ne jinde a v Česku by měli platit zákony pro vševhny. Také se nedívám na země, kde se daně neplatí a neříkám, tam ro funguje a proto u nás je to ještě dobré.

0 0
možnosti
D

Dominicano

8. 7. 2009 13:55
nechapu tento clanek ani zadne jine od autora...

.. sem tam si prectu clanky toho autora, a naprosto nechapu smysl.. vetsina znich, ktere vydava za sve jsou jen prelozene  amirne upravene clanky ktere byli publikovany v Dominikanske republice v novinach nebo na netu, pak je jen prelozi a vydava za sve.. hnus..  druha vec, casto pise uplny kraviny, demagogicke lzi a upravne polopravdy.. pan je spis zraly na psychiatra...

0 0
možnosti
G

gringo

9. 7. 2009 2:08
Re: nechapu tento clanek ani zadne jine od autora...

Na prohlídku u lékaře bude zralý někdo jiný. V jednom z minulých blogů, jste ve svém příspěvku tvrdil, že mě neznáte. Dnes mě znáte. Před pár dny jsem vás zachránil z dalšího průseru, že pane Hager? Možná by jste panu Dominicano, který se na rozdíl ode mne, nechce ani podepsat, mohl tady veřejně říci své... Ale co už. Krajané jsou různí. Pokud já články opisuju, tak vás tady veřejně vyzývám, uveřejněte je, napište na ně odkaz, ať každý může vidět odkud a co jsem opsal. Pokud to tak bude, rád se Vám omluvím, pokud ne, tak raději již nepište. Nebo ne, naopak. Napište něco, aby jsme mohli posoudit také úroveň vašich článků a jejich pravdivost. Zatím jste nedodal jedinou informaci, která by mým článkům protiřečila... Poroučím se pane F.

0 0
možnosti
PM

ma-jkl

8. 7. 2009 12:15
chlapče...

mě je nějaká dominikánská republika u zadku...mě zajímá co se děje zde...a za jakých podmínek....když žiješ tam, tak se tam tím zabývej a neporovnávej neporovnatelné...dáváš dohromady jablka a hrušky...míru zdar...:-)

0 0
možnosti
E

editi

8. 7. 2009 7:50
Ve všem máš pravdu, ale....

zapomněl si dodat, že nakládání s těmito prebendami je řádně kontrolováno a zneužití se projeví odstoupením nebo příště nezvolením.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VM

Si0

8. 7. 2009 12:05
Re: Ve všem máš pravdu, ale....

Fakt? Ty o tom něco víš, jak to tam opravdu funguje?

0 0
možnosti
H

hakarel

8. 7. 2009 6:22
A to má být co?

Článek je zajímavý. 

Ale uniká mi smysl toho vašeho jmenovitého kopnutí do kotníku, autore. Aneb proč jste k tomu výčtu poslaneckých výhod v Dominikánské republice nepřiřadil konkrétní jméno  některého  tamního poslance, který ty poslanecké výhody čerpá a vužívá? Bylo by to snad  hloupé? Nejspíš ano.

Skokem od obecného "tam" ke konkrétnímu " tady" jste ze zajímavého článku udělal  volební agitku. Škoda.

0 0
možnosti