Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rozbor

11. 6. 2009 11:13
rozzářené oči

Jak sleduji tu chřipku, tak mně to někdy připadalo, že hlavní hygienik sledoval situaci ve světě a furt mu to nevycházelo.Jak to, že v Mexiku je tý chřipky tolik a u nás nic?Konečně, jeden, ale co to, žádná bomba, jde domů a řekne, že nebude vycházet, to nic není.Konečně, očka se mu rozzáří.Je jich tu více.A co je důležité, všichni přicestovali z USA.Již jsou zapomenuty exesy s nedostatkem chřipkové vakcíny,pryč jsou přiblblé řeči, že hygiena buzeruje výrobce ovčího sýra.Máme také své nemocné, heč a o 2 více než na Slovensku.Prostě jme jedničky ve Visegrádu.Tubera, kterou nám tu rozšiřují někteříbývalí  občané SSSR, to nic není, nemoci, které u nás byly potlačeny před 40 lety a zase tu jsou, to nic, hlavně že máme prasečí chřipičku.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

10. 6. 2009 6:49
jezis

to jsou zase kecy. Z posledni zpravy WHO ma nejvic rada eskymaky... ale nejak se to nehodi do te dolarkove verze sveta, ze?

0 0
možnosti
E

editi

10. 6. 2009 6:20
Tohle jste snad ani

modrým trubcům napsat neměl. Uvidíte, jak se do vás pustí.;-D;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2054x
Autor žije již 15-tým rokem mimo Evropu, od roku 2000 se usadil v Dominikánské republice, kde žije a má rodinu. Příležitostně psal reportáže mimo jiné pro časopisy Týden, Sirius, Dolce Vita a spolupracoval jako zpravodaj s českou pobočkou stanice BBC pro Karibik. Je autorem autobiografické knihy – „Klaunova zpověď“, která vyšla v roce 2004 v Čechách v nakladetelství DEUS.