Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

Brainwashed Bunny

1. 12. 2008 22:07
To je ale skvar

Snuska konin a dohadu, zase nejaky pisalek,ktery desi chudacky v ides...Rv

0 0
možnosti
T

thecurseofthewearerabbit

1. 12. 2008 20:57
Obcanska valka propukne pouze

kdyz zkrachuje Mcdonald a v restauracich se zacnou davat normalni porce.

0 0
možnosti
BB

Brainwashed Bunny

1. 12. 2008 22:05
Re: Obcanska valka propukne pouze

Jasne, v takovym pripade by vypukly velke nepokoje!!!!;-D

0 0
možnosti
JZ

Honza Ziegler

1. 12. 2008 11:28
Zamburek je magor

V USA žádná občanská válka nehrozí a na Kubě lidé umírají hlady. Mám to doložené od kamaráda, který tam byl. 

0 0
možnosti
G

gringo

1. 12. 2008 18:49
Re: Zamburek je magor

Vážený pane, lidé neumírají hlady jen na Kubě, ale i v blízkém Haiti a nejlépe na tom není ani Dominikánská republika. Připomínám jen, že ani v jedné z těchto zemí nevládnou bratři Castrové, jímž zřejmě dáváte vinu za hladem trpící Kubánce. Kdyby jste se jen trochu informoval, tak budete vědět, že celou oblast a zejména Kubu zasáhly během posledních měsíců 3 velmi silné hurikány.

Mohu vám garantizovat, že pokud by takové hurikány zasáhly Čechy, tak tam také budou lidé mít problém se zásobováním a tedy s potravinami. A věřte, že velký hlad by tam byl taky.

Bohužel si neumíte představit, co takový hurikán znamená, jinak by jste mluvil jinak. Pokud budete mít o Vánocích čas zkuste zajet do těchto končin a rozdělit se s někým o část toho co přes Vánoce zkonzumejete, třeba někomu od toho hladu pomůžete. Co Vy na to?

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

1. 12. 2008 8:44
Nemyslím si,

že ho v dohledné době zastřelí. I sázkové kanceláře nemají moc výhodný kurz. I republikáni potřebují na někoho hodit ekonomickou krizi. A mají dvě řešení, utáhnout opasek, nebo rozjet hyperinflaci. Na utažení opasku vydělají dolarové rezervy Číny a Ruska, hyperinflace postihne všechny. Podle mě se jedná o sázku na kartu, že s Barackem Husseinem to lidé víc zkousnou. Nechme se překvapit po Novém roce.

0 0
možnosti
DN

dneu

1. 12. 2008 6:58
nepodložené nesmysly

1/ Obama je nsmírně pragmatický populista. Sestavení jeho kabinetu je toho dokonalým svědectvím. Žádná radikální změna se konat nebude - nastoupí osvědčená washingtonská byrokracie bývalých Clintonových expertů doplněná nejméně ideologizujícími odborníky bez ohledu na stranickou příslušnost. Zklamaní budou pouze radikální levičáci. Obama hlavně zvolen díky obrovské finanční pomocí bíle intelektuální elity, nikoliv voliči z ghet.

0 0
možnosti
VLS

Viva la Slavia

1. 12. 2008 4:01
Snad se něčeho takového nikdy nedočkáme..

Doufám,že politická 60.zbarvená krví nadějných politiků se nebudou nikdy opakovat.Ale kdo ví,uvidí se,jak půjde B.O. na ruku těm,kteří skutečně ovládají USA.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2054x
Autor žije již 15-tým rokem mimo Evropu, od roku 2000 se usadil v Dominikánské republice, kde žije a má rodinu. Příležitostně psal reportáže mimo jiné pro časopisy Týden, Sirius, Dolce Vita a spolupracoval jako zpravodaj s českou pobočkou stanice BBC pro Karibik. Je autorem autobiografické knihy – „Klaunova zpověď“, která vyšla v roce 2004 v Čechách v nakladetelství DEUS.