Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jaruca

10. 6. 2009 1:13
Musíte ??? nebo chcete ???

0 0
možnosti
JK

MirekK1

6. 5. 2009 12:53
Haha,

kdybych se mohl řehtat nahlas, udělám to...  Můžu se ale teď smát jen pod vousy - nebo pod dekou ? ;-DR^

0 0
možnosti
G

Gloom

31. 3. 2009 19:17
Karma

Dobrý :))) Tekoucí slzy smíchu :)))

0 0
možnosti
L

lajika

31. 3. 2009 12:03
veselé

jezis pane Zamburku vy jste me tak rozesmal;-D

0 0
možnosti
Ž

žena

31. 3. 2009 11:35
A ještě něco

Mě se náhodou penis líbí a nepříjde mi neestetický;-)Snad jen ty názvy bychom vážně mohly vymyslet lepší;-DVypište nějaký konkurz o nejhezčí pojmenování;-D

0 0
možnosti
WS

wandering star

10. 6. 2009 7:40
Re: A ještě něco

Jsou věci, které na veřejnost nepatří.

0 0
možnosti
Ž

žena

31. 3. 2009 11:33
Karma

Pobavil jste mě zejména zvírazněním písma všech těch názvů;-D Ale jen tak pro úplnost, na historii to opravu postavené není. Spíše současnost uznává ženské tělo jako to krásnější, naopak v minulosti se tělo mužské a jeho muskulatura považovalo za dokonalejší verzi člověka. Umělci našroubovávali na mužskou kostru ženská ńadra a hlavu. Mnohdy jim i zpočátku stál modelem pro sochu ženy muž. A nadále taky musím odporovat africkými státy kde jsou ženy mrzačeny každoročně obřízkou. Takže to byl jen takový dodatek, aby jste věděl, že diskriminováni nejste. Vím, že ambicí tohoto článku bylo pobavit a trochu si postěžovat;-)a ne rozebírat diskriminaci v tak širokém záběru. Takže za mě superR^

0 0
možnosti
T

tekanna

31. 3. 2009 10:43
:-) :-) :-)

To jste mi připomněl jednu závěrečnou řeč Richarda Fishe ze seriálu Ally McBeal: "Už mě unavují spory o rovnoprávnost. Jak by se ženám líbilo vláčet testosteron? (...) Bůh potrestal muže tím, že jim dal okusit Pandořinu ... A my jsme za to zůstali slabí, že? Představte si, jen to zkuste - já to dělám denně - ňadra. Co je tak výjimečně krásného na bouli s bradavkou, aby muž riskoval svoje manželství, obchod, prezidentský úřad? (...) Každý muž už v pubertě vycítí, že z něj bude navždy idiot. To je ochromující, to bolí. (...) Jdete na striptýz, vidíte všechny ty muže a ženy a zjistíte, že nejste sám. Sál je plný idiotů, člověku je potom líp. Je to osvobozující.

V mládí se schováváte v šatníku s baterkou a s playboyem a dáváte pozor, abyste neulepili stránky. Myslíte si, že jste deviant. Máte pocit, že jste úchylný, dokonce asociální, že se vydělujete.

0 0
možnosti
T

tekanna

31. 3. 2009 10:52
Re: :-) :-) :-)

Vaše nejistota ústí do neurózy, přestože jste normální a ani to nevíte. Jdete do klubu (s ženskými zápasy v bahně) a vidíte, že je to normální. Tyhle podniky nejsou jen sexshopy, jsou tu, aby chránily naše duševní zdraví."

Tak to byl druhý pohled na těžké břímě mužství a teď něco ze sci-fi - pro některé muže a ženy. Pro nás ostatní - o fikci se nejedná...: My, některé ženy, proti penisu nemáme vůbec nic, naopak ho i jeho majitele velice obdivujeme a penis zosobňujeme přiléhavými (důstojnými!) přezdívkami. ;-)

Určitě chápete, že o svém nadšení mužským "vercajkem" se tu nemohu a nechci přílišně rozepisovat, jen jsem chtěla vyjádřit účast, pochopení a povzbuzení, že ještě není tak hrozné... ;-);-D

0 0
možnosti
MV

Man-dra-gora

31. 3. 2009 8:05
Myslím si, že hlavní problém je v tom,

že narozdíl od nás žen, vnímáte své přirození odděleně od své podstaty.Často říkáte ON, jako by byl samostatná jednotka a nepatřil k vám.

My ženy dobře víme, jak jste na své ( nádobíčko, vercajk, podvozek ), je jedno jak to nazveme, hákliví.

Je dost těžko, při milostném aktu nazývat věci pravým jménem a tak hledáme alternativy, jak nazvat orgán, který nám bezesporu přináší tolik potěchy. Proto zkoušíme a čekáme na reakci.Bohužel ne vždy se trefíme do gusta majitele.

0 0
možnosti
Ž

žena

31. 3. 2009 11:39
Re: Myslím si, že hlavní problém je v tom,

;-DpřesnéR^

0 0
možnosti
S

Silvereye

31. 3. 2009 6:46
A co třeba květina

No já jsem penis svého přítele pojmenovala jménem jedné hezké květiny (květiny ve stadiu poupěte). A to zní docela hezky. O kterou květinu jde, si ale nechám pro sebe...  :-)

0 0
možnosti
MD

Martin Dvořák

31. 3. 2009 6:44
:-))

Pobavilo, dobrý R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2054x
Autor žije již 15-tým rokem mimo Evropu, od roku 2000 se usadil v Dominikánské republice, kde žije a má rodinu. Příležitostně psal reportáže mimo jiné pro časopisy Týden, Sirius, Dolce Vita a spolupracoval jako zpravodaj s českou pobočkou stanice BBC pro Karibik. Je autorem autobiografické knihy – „Klaunova zpověď“, která vyšla v roce 2004 v Čechách v nakladetelství DEUS.