IS

Já jsem rovněž nespokojený. Reformy měly být hlubší a razantnější. Pokud by opravdu proběhly, počet lidí nespokojených s vládou by byl ještě vyšší. V rámci sociálního smíru a v rámci nutných kompromisů jsou reformy mělčí, přesto je většina nespokojených kvůli tomu, že se vůbec nějaké reformy zavádějí. Většina chce sociální stát blahobytu ber kde ber. Není kde brát.

Foto

Myslím, že to půjde spravit.

Ministr financí příští rok spustí rotačky a natiskne hromadu bankovek, která rozptýlí mezi lid. Lid bude nadšen, koupí si i to, co nepotřebuje. Pak přijdou volby, vláda zjistí, že manko je šílené. A bude o 100% méně oblíbená než ta Fialova, na kterou bude lid vzpomínat se slzou v oku, jak byla bezvadná.....

LS

No a to se ještě spustí povyk kvůli 15 korunám.

JZ

Průzkum jsou jen průzkumy, rozhodují volby. Já Fialovu vládu také kritizuji, protože je málo razantní. Zrušení zaručené mzdy pro soukromý sektor je správným krokem, následovat by ale mělo i umožnění výpovědi bez udání důvodů že strany zaměstnavatele. Obnovit by se měly i poplatky ve zdravotnictví.

JZ

Chápu, že neschopní lemplové, kteří si pletou stát se zaopatřovacím ústavem, jsou proti poplatkům ve zdravotnictví.

Foto

Proč by výsledky tohoto průzkumu měly svědčit o tristním stavu naší demokracie?

ZH

Protože autor nerozumí tomu, o čem píše?

JP

Vládu kritizuji, ale zřejmě z opačného gardu. Reformy prakticky žádné, jen se pořád všude žvaní o krizi, ale žádná krize není a nebyla, možná teprve přijde. Je zde přebujelý a neefektivní sociální systém, který nevede lidi k zodpovědnosti a snaze postarat se o sebe a svou rodinu. Kdo si dupne, dostane přidáno, u lékařů je to stav naprosto nehorázný. Stejně tak u policistů a hasičů. Dotační byznys bují dál. Ale vládu chválím za zahraniční politiku a zvládnutou energetickou krizi.

DR

Nalijte si čistého vína. "Úspěšná" zahraniční politika pro některé jedince znamená pouze to zuřivé štěkání malého ratlíka jménem Lipavský na velkého rotvajlera a to přes velmi vysoký plot, poněvadž jinak by si to nedovolil. To je veškerý ten Váš úspěch.

MK

Autore, máte zkreslené informace. V průzkumech se toho nažvaní, ale relevantní jsou pouze volby.

Současné vládní strany mají nyní pouze o necelá 4% méně než v posledních volbách do Sněmovny. A to ve chvíli, kdy se naplno projevují její nepopulární opatření.

Lze však očekávat, že před volbami uberou plyn a určitě udělají něco jako třeba zvýšení důchodů nad rámec zákona a hlasy budou doma. Babiš ho provedl 3x takže těžko bude moci protestovat.

PZ

Nebojte Babiš by protestoval a dodal by, že on nikdy pře volbami nad rámec nezvyšoval a jeho elektorát s pamětí nafukovacího balonku by to potvrdil

Foto

A kterou vládu vyhodnotili jako nejlepší?

JK

Tato vláda je opravdu horší, než Nečasova a Topolánkova. Dává lidí do chudoby. Zvyšuje jim daně, jenže z toho lidé nic nemají, neboť to na kvalitě služeb od státu nejde poznat. A ještě jim ruší zaručené mzdy, to znamená, že budou placeni ještě méně.

Foto

Já jsem s touto vládou spokojený Nikdy nevidím lidi propadající se do chudoby tak hrozně rád bych je chtěl vidět. Před 14 dny sem dostal oznámení, že se mně zlevňuje plyn a elektřina. Při nástupu této vlády šla nahoru o 100 a 150 Kč a to mně žíly nervalo, když mně důchod zvedli o 3 600 Kč.

PB

..... "Ano, nevyvíjí se to dobře a to jen dokazuje, že jsme na správné cestě!",- nikoliv tragédie či katastrofa, nýbrž správná cesta, správný směr,- rovnou do ........... pekla!

Foto

Odpouštím jim finance.

Neodpustím jim ideologii, cenzuru, rozdělování společnosti a nenávist, kterou zaseli.

ST

Za rozdělováním společnosti a nenávisti vidím někoho úplně jiného. Zmiňovat ideologii a cenzuru jako problém této společnosti považuji za blbost ale Vás názor Vám neberu.

  • Počet článků 44
  • Celková karma 21,29
  • Průměrná čtenost 2400x
Zajímá mne ledacos - a o tom nejzajímavějším,co se mne skutečně vnitřně dotklo, bych chtěl psát něco zajímavého.

Seznam rubrik