Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sežeňte dostatečný počet schválených vakcín a bude. Dokud nejsou, prostě se očkovat nedá, přestože kapacity pro výkon tohoto očkování máme.

1 0
možnosti

M23i55l57o88š 36A60d47a96m

10. 4. 2021 6:57

EU udelala v ockovani peknou paseku. Nezvladla smlouvy s vyrobci, ani jejich dodrzovani. Dokonce ani slibovana rozdelovani podle poctu obyvatel.

Ovsem stejnou, nebo jeste horsi vsivarnu udelalo ministerstvo zdravotnictvi v cele s Blatnym. Vytvorili strategicky plan ockovani, ktery se diky Blatnemu zmenil v tragicky plan. On vedel - sam rika, ze je vedec, ze nejvic rizikovi jsou pacienti 65+, osoby s chronickym postizenim a zdravotnici na kovidovych jednotkach.

A co on udelal? Nechal ockovat politiky, vlivne osoby, kamaradicky, profesionalni sportovce, neco jako umelce, okresni a krajske honorace. A rizikove skupiny, ty klidne odsunul do fronty na smrt. A pokud nahodou preziji tak se snad dockaji nekdy ockovani. Je to hnus velebnosti.

1 0
možnosti

Zcela bezostyšně postupuje pardubický hejtman Netolický. Ten nechává přednostně očkovat krajské papaláše (jím počínajíc) a všechny funkcionáře níže. Prý zachraňuje kritickou infrastrukturu.

0 0
možnosti

Se zajištěním očkovacích vakcín jsme se svěřili do péče naší milé EU. A užíváme si to. Bez EU bysme (prý) neměli ani jednu ampuli vakcíny.

0 0
možnosti

10.2. Jurečka prohlásil, že ODS a KDU-ČSL-TOP zkoušejí jednat s fi. Astra Zeneca a jsou připraveni za jejich peníze na volební kampaň tyto vakcíny případně zajistit pokud budou k mání.. Tak se taky nějak nedaří...

1 0
možnosti

Myslenka to neni spatna, jen ji uskutecnit.

1 0
možnosti

Maďarsko očkuje čínskou i ruskou vakcínou, nespolehlo se jen na to, co zařídila EK; to se to pak očkuje!

5 0
možnosti

Je potřeba shánět vakcíny kde se dá, jako to dělají Maďaři.

5 0
možnosti

Kdo je demokrat, ten se nenechá očkovat ruskou nebo čínskou vakcínou, raději zemře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 2707x
Zajímá mne ledacos - a o tom nejzajímavějším,co se mne skutečně vnitřně dotklo, bych chtěl psát něco zajímavého.

Seznam rubrik